Presenteren de Avengers de Oscars?

Presenteren de Avengers de Oscars?

Anders krijgen we mogelijk een show zonder presentator.

Niet snel nadat komiek en acteur Kevin Hart (Jumanji: Welcome to the Jungle) officieel werd aangekondigd als presentator voor de Oscaruitreiking 2019 stapte hij alweer op. Eerder deze week werd duidelijk dat de uitreiking geen gastheer zou gaan krijgen. Maar nu lijkt mogelijk een groep superhelden in te springen.

In 2013 waren Robert Downey Jr. (Iron Man), Chris Evans (Captain America), Mark Ruffalo (The Hulk), Jeremy Renner (Hawkeye) en Samuel L. Jackson (Nick Fury) als gezamenlijk in de show te zien, en nu meldt The Hollywood Reporter dat het Oscar Team nog veel meer Avengers benadert om bij elkaar te komen voor 91e uitreiking. De acteurs zou door het team gevraagd zijn om geen rol te accepteren bij de Golden Globe Award-uitreiking enkele dagen geleden.

Mochten de Avengers zich niet verzamelen voor de show en wordt er niemand anders gevonden, dan wordt het de eerste keer in dertig jaar dat de uitreiking geen gastheer heeft. De jaarlijkse uitreiking moet dan met wisselende celebs worden gevuld en mogelijk korter duren.

Nominaties en uitreiking
Op 24 februari vindt de 91 e uitreiking van Academy Awards plaats in de Dolby Theatre in het Hollywood & Highland Center in Hollywood. Op 22 januari worden de nominaties bekend.

NieuwsFilm

meest populair