Algemeen

Presenteren de Avengers de Oscars?

Anders krijgen we mogelijk een show zonder presentator.

door Bram de Groot om 09:15 in Algemeen
Niet snel nadat komiek en acteur Kevin Hart (Jumanji: Welcome to the Jungle) officieel werd aangekondigd als presentator voor de Oscaruitreiking 2019 stapte hij alweer op. Eerder deze week werd duidelijk dat de uitreiking geen gastheer zou gaan krijgen. Maar nu lijkt mogelijk een groep superhelden in te springen.

In 2013 waren Robert Downey Jr. (Iron Man), Chris Evans (Captain America), Mark Ruffalo (The Hulk), Jeremy Renner (Hawkeye) en Samuel L. Jackson (Nick Fury) als gezamenlijk in de show te zien, en nu meldt The Hollywood Reporter dat het Oscar Team nog veel meer Avengers benadert om bij elkaar te komen voor 91e uitreiking. De acteurs zou door het team gevraagd zijn om geen rol te accepteren bij de Golden Globe Award-uitreiking enkele dagen geleden.

Mochten de Avengers zich niet verzamelen voor de show en wordt er niemand anders gevonden, dan wordt het de eerste keer in dertig jaar dat de uitreiking geen gastheer heeft. De jaarlijkse uitreiking moet dan met wisselende celebs worden gevuld en mogelijk korter duren.

Nominaties en uitreiking
Op 24 februari vindt de 91 e uitreiking van Academy Awards plaats in de Dolby Theatre in het Hollywood & Highland Center in Hollywood. Op 22 januari worden de nominaties bekend.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Grace vond dit maar niks...

de Oscars is altijd al een Disney feestje geweest

chefry1983

Avatar

The Avengers saves the world again. En the Oscars

dakai-world

Avatar

Nou. Nog even en de Oscars wordt de E3 van het filmwereldje. Nog eventjes en we krijgen trailers te zien tussen de awards door, om de tijd maar op te vullen. Ik bedoel alle Avengers daar een podium geven is een optie, maar hoe je het wendt of keert, het blijft voor Disney een verrekt goed instrument om End Game aan de man te brengen. Qua timing is het perfect. Zo kort voor de release.

Master Of Films

Avatar

GreenHornet "de Oscars is altijd al een Disney feestje geweest"
Ja duh! De TV uitzending wordt verzorgd door de American Broadcasting Company (ABC) wat een onderdeel is van Disney–ABC Television Group. Ik hoef dan ook niet uit te leggen dat het moederbedrijf The Walt Disney Company heet.

Judge

Avatar

Goh, een prijzenfestival voor het uitvoeren van wat in de basis gewoon hun werk is. Het heeft een hoog "Wij van WC Eend adviseren u WC Eend..."-gehalte. Films zijn leuk, maar alles buiten de prenten zelf is totaal oninteressant.

Goku32

Avatar

Ze nemen de bioscopen al over met hun films, nu ook de Oscars wat komt er straks baaahaa

Pronk47

Avatar

Het lijkt me pas een stunt als ze ook allemaal de kostuums uit de film ook echt aan hebben.

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Heb ik geen problemen mee. De Oscars zijn al zolang meer entertainment dan een serieuze prijsuitrekening en dat is prima zo. Het moet allemaal niet te pretentieus zijn.

zwiggelbig

Avatar

@dakai world.
Wel grappig. Bij the game awards kijken mensen uit naar gave nieuwe trailers. Trailers bij de oscars zit blijkbaar weinig op te wachten

NieuwsFilm

meest populair