Celebrity

Jo Andres, regisseuse en vrouw van Steve Buscemi, overleden

De twee waren meer dan dertig jaar getrouwd.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Wouter Drummen om 12:40 in Celebrity
Het komt niet vaak voor dat bekende Hollywood koppels lang bij elkaar blijven, maar Steve Buscemi, o.a. bekend van cult-films zoals Reservoir Dogs, Fargo en The Big Lebowski en Jo Andres, regisseuse en artieste, waren een uitzondering op de regel. De twee leerden elkaar kennen in het midden van de jaren tachtig en trouwden in 1987. Helaas komt nu het treurige nieuws naar buiten dat Andres onverwachts op 65-jarige leeftijd is gestorven.

De twee deden altijd hun best om niet te veel in de spotlights te staan buiten hun werk om, dus het is niet bekend of Andres ziek was, noch is bekend waaraan ze gestorven is. Een woordvoerder van Buscemi heeft gevraagd om de familie met rust te laten gedurende deze lastige periode. Buscemi en Andres hebben samen een zoon, Lucian (28).

Andres wordt door haar vrienden beschreven als een exceptionele artieste; zo maakte ze de goed onthaalde korte film Black Kites uit 1996, die hoge ogen wist te gooien op filmfestivals als Sundance, Berlijn, Toronto, London en de Human Rights Watch. Ook maakte ze muziekclips. De laatste jaren van haar leven was ze voornamelijk bezig als choreografe en danslerares op prestigieuze colleges en universiteiten.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

65 jaar is nog best jong :( R.I.P

Moviemagic

Avatar

Ze was niet eens 65. RIP †

Dre

Avatar

Sterke en R. I. P.

nieuwslaatste nieuws

meest populair