Celebrity

Terry Crews miste steun van mensen na onthullen aanranding

"Alle steun kwam puur van zwarte vrouwen."

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Rik Timmer om 06:00 in Celebrity
Nadat filmproducent Harvey Weinstein van seksueel misbruik werd beschuldigd kwamen er allerlei actrices en acteurs naar voren met hun eigen beschuldigingen. Eén van hen is Terry Crews, die eind 2017 onthulde in zijn kruis te zijn gegrepen door een machtig bestuurslid in Hollywood. Hoewel de 50-jarige Expendables-acteur vaak in het nieuws voorkwam, kreeg hij niet veel steun. Dat vertelde hij zondag tijdens het programma Watch What Happens Live with Andy Cohen.

"Om eerlijk te zijn, toen het gebeurd was kreeg ik gedurende een lange periode geen steun. Maar ik moet zeggen dat de mensen die mij het meest verrasten zwarte vrouwen waren," legt Crews uit. "Zwarte mannen wilden er niets mee te maken hebben. Alle steun kwam puur van zwarte vrouwen. Dat was best heftig. Dat deed mij en mijn familie schrikken."

De acteur kreeg ook akelige reacties. "Veel mannen hadden zoiets van: 'Gast, jij bent zwak. Een zielig excuus. Je had die vent moeten meppen. Buiten westen slaan. Dat had je moeten doen.' En zwarte vrouwen zeiden: 'Nee, nee. Zo werkt het niet.' De verdeling in mijn eigen gemeenschap choqueerde me."

Later klaagde Crews de man - Adam Venit - aan. Hij werkte bij vertegenwoordigersbedrijf WME. Volgens de acteur greep Venit hem opeens in zijn kruis tijdens een feestje in 2016. "Hij maakte vreemde bewegingen met zijn tong. Ik dacht: 'Is dit een grap?' Het was zo bizar. Toen kwam hij naar me toe. Ik stak mijn hand uit en hij plaatste letterlijk zijn hand op mijn geslachtsdelen en kneep erin. Hij bleef maar met zijn tong spelen. 'Gast, waar ben je mee bezig?' vroeg ik. En toen probeerde hij het weer. Hij wilde maar niet stoppen."

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Devenace

Avatar

Nou gelukkig is Crews niet aangeklaagd voor homofobie.

Hij heeft het als een delicaat pc poppetje “opgelost”

GreenHornet

Avatar

Zwarte mannen weten hier nie mee om te gaan. Ze zijn zelf zwak en niet Crews

Frietgezicht

Avatar

Hoewel lullig voor hem en niet terecht is het begrijpbaar dat zo’n grote kerel minder de aandacht krijgt dan een ‘jonge’ meid ofzo.
Net als dat mannen in een ‘blijf van mijn lijf-huis’ omdat ze thuis ‘mishandeld’ worden door een vrouw bij sommigen nog een glimlach op het gezicht toveren.

Ereptile

Avatar

Misbruik bij mannen is alsnog misbruik... Meestal als het een vrouw betreft staat iedereen op hun achterpoten maar meestal als het een man betreft wordt er lacherig over gedaan. Dat is best wel jammer, want de schade is alsnog psychisch groter.

Moviemagic

Avatar

Ik denk dat veel mannen (naast haantjesgedrag) ook iets hebben dat zo'n imposante sterke man zich had moeten kunnen verdedigen. In mijn optiek onterechte gedachte als je beseft dat misbruik om macht gaat. Wie weet als je ergens bent dat iemand die nagenoeg een vreemde is plotseling in je kruis loopt te roeren met zo'n tongbeweging wat je zou doen in shock.

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Op zo'n moment weet je volgens mij nooit hoe je gaat reageren. Logische denkpiste is inderdaad dat je zo iemand een dreun verkoopt maar de hele situatie speelt ook een rol en hoe je zelf in elkaar zit. Iedereen reageert anders als ze zich bedreigd voelen, sommigen vechten, andere vluchten en nog anderen bevriezen gewoon uit schrik. Ik kan me best voorstellen dat dit in zo'n situatie niet anders is. In elk geval, man of vrouw die het slachtoffer is, of dader, goed dat hij ermee naar buiten gekomen is. Het doodzwijgen gaat zeker niet helpen.

nieuwslaatste nieuws

meest populair