Celebrity

Hugh Grant's nieuwste filmscript is gestolen

Iemand brak in zijn auto in en ging er met het script vandoor.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Wouter Drummen om 12:09 in Celebrity
Hugh Grant (o.a. bekend van Love Actually en Paddington 2) heeft een iets minder leuke week achter de rug. De met een Golden Globe bekroonde acteur werkt al een hele tijd aan een script voor een nieuwe film, maar dat is nu van hem gestolen. De acteur had namelijk alle notities in een tas in zijn geparkeerde wagen liggen, maar toen hij uiteindelijk terugkeerde, had iemand ingebroken en alles meegenomen, waaronder ook het script.

De 58-jarige acteur deed als gevolg hiervan een oproep op Twitter, in de hoop dat zijn script weer terecht komt:

"Ik schat de kans zeer klein, maar als iemand de dief kent, probeer hem dan alsjeblieft te overtuigen om op zijn minst mijn script terug te bezorgen. Er zitten vele weken werk aan notities en ideeën in de tas. Misschien kan hij ook de medische pasjes van mijn kinderen teruggeven."

Grant gaf hierbij het adres van een productiehuis in Londen, waar men het scenario naar toe zou kunnen sturen. Het is nog onduidelijk om welke film het precies gaat.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair