Algemeen

Hoe Steve Trevor terugkeert in 'Wonder Woman 1984'

Nieuw gerucht over de terugkeer van het personage.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jim Pedd om 06:00 in Algemeen
Een interessant gerucht rond Wonder Woman 1984. We weten al dat acteur Chris Pine terugkeert in de film als Steve Trevor, ondanks dat hij dat eigenlijk niet zou moeten kunnen. We Got This Covered meldt echter de manier waarop dit toch kan.

Volgens de site speelt Pedro Pascal de rol van Maxwell Lord. Hij probeert een artefact te vinden, waarmee hij net zo machtig wordt als een god. Lord werkt daarvoor samen met Barbara Ann Minerva, die daardoor verandert in Cheetah. Dat ze nu veranderd is in zo'n wezen maakt haar boos en ze besluit het tegen Lord op te nemen. Die wekt daarop Trevor weer tot leven om Wonder Woman over te halen tegen Cheetah te vechten.

Hoe het personage nou precies een dood persoon terug kan brengen is maar de vraag. Andere verhalen gaan juist dat Pascal een Griekse god speelt, wat gezien de hoeveelheid nakomelingen van Zeus niet heel vreemd zou zijn. Wonder Woman 1984 draait vanaf 5 juni 2020 in de bioscoop, wederom geregisseerd door Patty Jenkins met een hoofdrol voor Gal Gadot.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Zwak.
Ook in dit universum laten ze al snel merken dat sterven geen reet betekent. Eerst Superman( wat logisch was) en nu deze gozer.

Master Of Films

Avatar

Volgens de site speelt Pedro Pascal de rol van Maxwell Lord
Ben benieuwd of Lord wordt vermoord door Diana zoals het in de comics gebeurde.

Andere verhalen gaan juist dat Pascal een Griekse god speelt, wat gezien de hoeveelheid nakomelingen van Zeus niet heel vreemd zou zijn.
Waar heb ik eerder gezien? Oh ja....in de eerste Wonder Woman.

PRIME

Avatar

Blijft toch zonde. Wonder Woman was eigenlijk best een pareltje t.o.v. een gros andere superheldenfilms. Een van de hoogtepunten voor mij was toch wel de rol van Pine en hoe deze eindigde. Jammer dat dit dan weer teruggedraaid wordt.

En ergens klopt het niet, want in JL geeft ze aan al 100 jaar te rouwen om de dood van Trevor..

Frietgezicht

Avatar

^ Maybe dat hij met zijn ‘resurrection’ niet de oude Steve is.
Dat hij dood is tijdens Batman VS Superman is duidelijk en lijkt mij sterk dat hij zich weer opoffert ofzo(dan zou het komisch worden)
Kans is groot dat hij ‘slecht’ is.
Dan kunnen sommigen lekker janken als WW in een emotionele scene haar eerste liefde moet doden.

Uiteindelijk rouwt ze 100 jaar want ze ziet deze Steve niet als de echte. Die stierf in dat vliegtuig.

Voorspelbaar, net als de 1ste film.

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Superheldenfilms zijn toch in de meeste gevallen wel voorspelbaar te noemen. Kan er toch niet veel opnoemen die het niet zijn. Dan vind ik dat WW het er nog redelijk vanaf bracht. Heb me er toch goed mee geamuseerd. En wat Steve Trevor betreft, meh, we zien wel. Ben meer benieuwd hoe Cheetah er gaat uitzien eigenlijk.

BlackPowerWolf

Avatar

Toch jammer, die mening deel ik met jullie inderdaad.
Kracht van de film is dan ook totaal weg. Ook klopt het hele universum dan niet meer lekker, ik bedoel wat had die foto dan voor belang voor haar? Ja Steve is sterfelijk, maar het had het emotioneler gemaakt (fotoscene op het einde van WW1 en ergens in JL) als Steve zichzelf als held geofferd had ipv 'een happily ever after dood'

Sunspot

Avatar

Ik zie dan liever dat ze 1 van de oude goden terughalen, Zeus bijvoorbeeld of Hades, van de onderwereld.

Dat het een ongevraagd presentje is voor Wonder Woman, omdat ze Ares heeft gestopt. En dat WW hem dan accepteert.

weet dat de oude goden nu in principe dood moeten zijn geloof ik, maar Hades zou terug moeten kunnen komen gewoon, of anders Zeus, op 1 of andere manier.

Hades zou het meest logische zijn lijtk mij

nieuwslaatste nieuws

meest populair