Teaser en teaserposter 'John Wick: Chapter 3 - Parabellum'!

Teaser en teaserposter 'John Wick: Chapter 3 - Parabellum'!

We'll be seeing you...

In mei verschijnt het derde deel in de geliefde John Wick-reeks. Lionsgate heeft nu de officiële titel onthuld en een wel erg gave eerste teaserposter vrijgegeven voor de film met uiteraard weer Keanu Reeves als de ijskoude huurmoordenaar John Wick.

We starten met de eerste beelden uit de film. Er is namelijk ook een teaser verschenen voor de trailer die later deze week volgt.


Op de poster van John Wick: Chapter 3 - Parabellum zien we Wick voor de deur van het Continental staan, het hotel waarin iedereen uit de onderwereld veilig zou moeten zijn. Er wordt namelijk niet gemoord in het "huis" van Ian McShane's Winston, de eigenaar en manager van het luxe onderkomen in New York. Wick is daar niet meer welkom.

Excommunicado
Wick heeft als "excommunicado" een prijs van 14 miljoen op zijn hoofd staan en deze is wereldwijd uitgeschreven. Het is nu aan Wick om te ontsnappen uit New York City. Naar verluidt krijgt hij onder meer hulp van Sofia, gespeeld door Halle Berry (Swordfish), en The Director, de rol van actrice Anjelica Huston (The Witches). Het lijkt erop dat Mark Dacascos' Zero de grootste tegenstander wordt van Wick.

Hieronder de motionversie van de teaserposter.


De film van Chad Stahelski moet op 16 mei debuteren op het Nederlandse witte doek. Het statische affiche hieronder.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair