Algemeen

Teaser en teaserposter 'John Wick: Chapter 3 - Parabellum'!

We'll be seeing you...

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot om 07:53 in Algemeen
In mei verschijnt het derde deel in de geliefde John Wick-reeks. Lionsgate heeft nu de officiële titel onthuld en een wel erg gave eerste teaserposter vrijgegeven voor de film met uiteraard weer Keanu Reeves als de ijskoude huurmoordenaar John Wick.

We starten met de eerste beelden uit de film. Er is namelijk ook een teaser verschenen voor de trailer die later deze week volgt.


Op de poster van John Wick: Chapter 3 - Parabellum zien we Wick voor de deur van het Continental staan, het hotel waarin iedereen uit de onderwereld veilig zou moeten zijn. Er wordt namelijk niet gemoord in het "huis" van Ian McShane's Winston, de eigenaar en manager van het luxe onderkomen in New York. Wick is daar niet meer welkom.

Excommunicado
Wick heeft als "excommunicado" een prijs van 14 miljoen op zijn hoofd staan en deze is wereldwijd uitgeschreven. Het is nu aan Wick om te ontsnappen uit New York City. Naar verluidt krijgt hij onder meer hulp van Sofia, gespeeld door Halle Berry (Swordfish), en The Director, de rol van actrice Anjelica Huston (The Witches). Het lijkt erop dat Mark Dacascos' Zero de grootste tegenstander wordt van Wick.

Hieronder de motionversie van de teaserposter.


De film van Chad Stahelski moet op 16 mei debuteren op het Nederlandse witte doek. Het statische affiche hieronder.4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Maac

Avatar

Kan niet wachten op de trailer. Als deze half zo goed is als deel 1 en 2 is dit één van de beste trilogieën ooit gemaakt!

Mav Damian

Avatar

Zin in! Een van de betere en deftige actie films die er gemaakt is en ook een mooie poster.

Decepticon

Avatar

Ja mooie poster en ik kan ook niet wachten op deze film!
Idd één van de beste trilogieen in wording.

nieuwslaatste nieuws

meest populair