Video

Verwijderde scène 'Halloween' toont monster Michael Myers

Hij vermoordt niet alleen onschuldige mensen.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot om 08:28 in Video
Verleden jaar verscheen de derde Halloween, na het origineel uit 1978 en de losse remake uit 2007. Dit keer werd bijna de complete reeks geschrapt en diende de nieuwste Halloween als een vervolg op de eerste film van John Carpenter. Halloween werd ijzersterk ontvangen en financieel was er ook veel succes. Nu de horrorfilm uit de bioscoop is, verschijnen er verwijderde scènes. Hieronder een opvallende.

De verwijderde scène verscheen deze week op de website io9 en we krijgen in de beelden te zien dat Michael Myers (James Jude Courtney) het ook heeft gemunt op een hond. De clip heeft officieel de titel "Jog to a Hanging Dog" en in de minuut zien we Allyson (Andi Matichak), de kleindochter van Laurie (Jamie Lee Curtis). Als de scène niet was verwijderd dan was deze te zien nog voordat Myers burgers doodt in dezelfde wijk. Regisseur David Gordon Green gaf aan dat de scène de film zou vertragen. Aan het einde van de clip is Myers te zien, zonder masker.

Ook in 1978
Het is een fraaie scène aangezien deze verwijst naar de jonge Myers, die ook in de eerste Halloween een hond doodt. Wereldwijd haalde het nieuwe tweede deel ruim $250 miljoen op, nadat de Tomatometer van Rotten Tomatoes uitkwam op een prima 79% na 323 recensies.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Je ziet hem helemaal niet hoor

Raki-Pure

Avatar

Ik neem aan dat je de DVD niet op 4 okt moet bekijken.

Devenace

Avatar

Das Michael Myers helemaal niet, dat was Vincent D’onofrio.

nieuwslaatste nieuws

meest populair