Algemeen

De Elementals uit 'Spider-Man: Far From Home' zijn bekend!

Na de trailer van gisteren weten wie het Spider-Man moeilijk gaan maken.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
In die spectaculaire trailer voor Spider-Man: Far From Home zagen we uiteraard de slechterik Mysterio voorbijkomen. Volgens de beelden is niet hij de slechterik in de Marvel-film, maar wel enkele vreemde figuren / wezens, de Elementals!

Die Elementals zijn uiteraard ook in de comics te zien. In het papieren universum bestaan de Elementals uit vier personages, namelijk Hydron, heer van het water; Magnum, meester van de aarde; Hellfire, beheerser van de vlam en Zephyr, meesteres van de wind. In de trailer waren Hellfire, Hydron en Magnum te zien. Check de beelden hieronder.


De Elementals zijn in de comics extradimensionale mensachtige wezens die onsterfelijk worden door de kracht van de natuur. Ze heersten lang over de Aarde, maar werden op een zeker ogenblik van de Aarde weggeblazen. Ms. Marvel - oftewel Captain Marvel - was een tegenstander en wist de Elementals te verslaan.

Elementals in Far From Home
Wat de Elementals exact willen in Far From Home laat de trailer niet zien. Wel is duidelijk dat Mysterio (Jake Gyllenhaal) ten tonele verschijnt om de wezens te verslaan. Het zou zomaar kunnen dat dit slechts de introductie van Mysterio is en dat hij daarna uitgroeit tot de "main villain" van Spider-Man (Tom Holland). Mysterio neemt het in de beelden in ieder geval op tegen Hydron, die al Hydro-Man wordt genoemd door vele sites. Een mogelijkheid is dat de Elementals worden gecombineerd met andere personages uit de comics.


Jon Watts' Spider-Man: Far From Home is vanaf 4 juli te zien!

18 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Mysterio heeft toch deze wezens gemaakt dat maak ik op uit de Trailer.

Goku32

Avatar

GreenHornet wat ik denk is dat mysterio deze wezens heeft gemaakt, en dan net doet alsof die een held is samen met spiderman. En dan later in de film zijn idee laten zien. Want mysterio is toch de villians met de tricks en ilussies en zo

Master Of Films

Avatar

Ik vermoede gisteren al dat The Elements waren :) Al leek Magnum verdacht veel op Sandman (met de Spider-Man 3 CGI template).

PRIME

Avatar

Ik moet zeggen dat ik het lastig vind om deze trailer te beoordelen. Ergens heb ik het idee dat Marvel ons in de zeik loopt te nemen, en dat Far From Home wel uit komt, maar niet in deze hoedanigheid. Het klopt voor mij gewoon niet dat je 11 jaar lang bezig bent te werken naar Avengers: Endgame, en dan eigenlijk het hele idee teniet doet door een film die erna afspeelt al te marketen. Er MOET wel ergens een plan zijn, toch?

Daarnaast is de trailer leuk, maar het laat zien dat het een mager verhaal bevat. Een schoolreisje, ineens zit Fury daar, die weet kennelijk af van bepaalde schurken, en dan ineens is Mysterio daar, die gaat mee vechten, einde trailer.

Something feels off..

WebBeest

Avatar

@Prime: Het jammere is dat dit wel een samenwerking is met Marvel, maar productie en marketing bij Sony ligt. En die steken even een hele dikke vinger op naar Marvel (productie)

Jeroen Pasman

Avatar

Mij deed het inderdaad ook aan de zandman denken (2 reboots geleden)

PRIME

Avatar

@webbeest, Dan ljikt het me toch dom van Feige en co dat ze hier niet over na hebben gedacht..

GreenHornet

Avatar

Het blijft een rare trailer die alles al weg geeft.
Ik ben het wel met reacties eens dat er iets niet klopt.

Decepticon

Avatar

@WebBeest, de productie van de film ligt in handen van Marvel, niet Sony.

Ik blijf het ook vreemd vinden dat er promotie gemaakt wordt voor een film die na Endgame uit komt.
Ze leggen gelukkig geen link naar Endgame en laten niks zien van hoe Spider-Man en Nick Fury nog in leven zijn.
Kan ook altijd nog zijn dat de film voor Infinity War af speelt.

The Elementals zien er spectaculair uit, maar ik verwacht ook dat Mysterio uiteindelijk de villain van de film wordt.

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Mysterio is zoiezo de villain, ben ik zeker van. Dit soort tricks past gewoon in zijn straatje. Ik ben het ook eens met PRIME dat de marketing echt vreemd aanvoelt. Akkoord, we wisten allang dat na Endgame Spidey, Dr. Strange, Black Panther enzo gingen terugkomen, maar dit lijkt echt wel Endgame te ondermijnen. Dus mss speelt Far from Home zich toch af voor Infinity War en Endgame, wat ik onwaarschijnlijk acht gezien alle bronnen die beweren dat dit na Endgame is. Enfin, allemaal speculatie en we zien het wel als het zover is. Kan in elk geval mijn plezier niet drukken :D

PRIME

Avatar

Ha, @Decepticon, lache om jou hier ook nog steeds te zien!

aspers

Avatar

Tja... ik loop hier nog niet zo warm voor. Ik vond juist het ‘realistische’ van Vulture ontzettend goed uitpakken in Homecoming. Had gehoopt op zo’n zelfde soort vibe. Nu gaat het voor mij toch een stap verder... maar goed, het zal toch weer een strakke film worden.

Gigan72

Avatar

Toch een beetje jammer dat ze voor The Elementals zijn gegaan.
Het ziet er l euk uit maar ik heb het al eerder gezien in films.
Er zijn toch wel betere badguys te vinden voor Spider-man.
Wel cool dat Mysterio mee doet.

Hoop wel dat de film beter is dan de vorige Spider-man die viel aardig tegen.

horizon

Avatar

Eens met Aspers. Het sterkste punt van homecoming was het kleinschalige wat betreft de schurk.

Sunspot

Avatar

Sandman :D.

Beetje vaag deze trailer eigenlijk.

Vond die eerste trailer echt op Spiderman films van Raimi lijken, vooral deel 2/3, heeft er dik iets van.

Vind het oke, maar blijft apart.

Innocent

Avatar

Wat niet klopt aan de trailer is, Sony is vervelend, ze moesten en zouden de trailer droppen. Terwijl marvel met de trailer wou wachten tot Avengers end game uit was gekomen. Nu wordt weggegeven dat spiderman en ook nick fury terug komen nadat ze verandert waren tot stof

Caspar

Avatar

Ik denk dat het een prequel is. In de eerste paar seconden zie je Spidey door New York slingeren voor het Grand Central Station langs, en daarachter zie je de Stark (of Avengers) Tower in aanbouw.

ralphb

Avatar

Het is niet duidelijk te zien, maar Zephyr zit ook in de trailer. Het element wind is te zien in de donkere wolken bij de Tower Bridge scene. Bijvoorbeeld, de bliksemstralen raken het loopgedeelte van de brug terwijl bij normale bliksem het hoogste punt geraakt zou worden.

Maar volgens mij zijn het alle 4 illusies van Mysterio.

nieuwslaatste nieuws

meest populair