Algemeen

Dit is Mysterio in 'Spider-Man: Far From Home'

Is hij nou een schurk of een held?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jim Pedd om 06:00 in Algemeen
Gisteren verscheen de eerste trailer voor Marvel-film Spider-Man: Far From Home online. Nu is er een heuse synopsis en hebben we een reeks beelden van een van de opmerkelijkste personages in de film: Mysterio, gespeeld door Jake Gyllenhaal. Hem zien we straks naast Tom Hollands Spider-Man vechten tegen de Elementals, al schijnt hij ook gewoon een schurk te zijn.

In de comics is de meest bekende versie van Mysterio ook wel een special effects artist genaamd Quentin Beck. Hij gebruikt zijn trucs om mensen - waaronder Spider-Man - ervan te overtuigen dat hij magische krachten heeft. Zijn personage verscheen aan het eind van de trailer en leek het op te nemen tegen Hydro-Man. Hieronder de eerste foto van Mysterio.


Vervolgens gebruikt Mysterio een vreemde kracht die uit zijn handen komt en er groen uitziet. Het ziet er indrukwekkend uit, maar zou zomaar onderdeel kunnen zijn van zijn specialisme: het uithalen van trucs.


Maar Mysterio heeft niet alleen vreemde krachten, hij kan ook rond bewegen op groene rook. En hij draagt op dit shot zijn bizarre helm, die eruit ziet als een vissenkom. Het zou kunnen dat die rook stiekem een of ander apparaat verbergt waarmee hij kan zweven.


Het laatste beeld is nog wat duidelijker en laat een magisch symbool zien. Dat zou zomaar namaak kunnen zijn van de tovenarij die Doctor Strange gebruikt in de films. Of hij weet stiekem gewoon gebruik te maken van dezelfde toverij als Strange...


Peter Parker keert terug in Spider-Man: Far From Home, het volgende hoofdstuk van de Spider-Man: Homecoming-reeks. De vriendelijke superheld heeft besloten om samen met zijn beste vrienden Ned, MJ en de rest op vakantie te gaan in Europa. Maar het plan van Peter om zijn superheldenwerk een paar weken achter te laten wordt al snel verstoord door Nick Fury, die hulp vraagt bij het stoppen van bizarre elementals die voor chaos zorgen in Europa.

Vanaf 4 juli 2019 in de bioscoop.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Devenace

Avatar

Hopelijk blijft dit meer in het Spiderman wereldje en laat het the Avengers even voor wat het is.
Hoewel Sandman toch een beetje episch was in de voorganger met Bully Maguire ben ik benieuwd naar deze.

nieuwslaatste nieuws

meest populair