Het pak in 'Shazam!' kost $1 miljoen

Het pak in 'Shazam!' kost $1 miljoen

En er zijn er tien van.

DC's Shazam! verschijnt over ruim een maand in de bioscoop. De superheld draagt in de film een van de meest iconische outfits uit de comics van DC. En dat pak kostte maar liefst $1 miljoen om te maken!

In het zevende deel in het DC Extended Universe wordt de superheld Shazam onthuld. Op zijn pak, dat te zien was in de teaser trailer (de enige die top en heden is verschenen), was flink wat kritiek, maar volgens eerdere berichten is dit zeker niet het pak zoals deze te zien zal zijn in de bioscoop. Nu blijkt dat het kostuum van acteur Zachary Levi peperduur is.

Tien Shazam-pakken!
In gesprek met Total Film Magazine heeft kostuumontwerper Leah Butler onhuld dat het Shazam-superheldenpak maar liefst $1 miljoen kostte om te maken. "Elk pak kost, oh man, meer dan een miljoen? We hebben tien pakken," aldus Butler, die ook wat details prijs gaf over het maken van het pak. "Het duurde 16 weken om het kostuum te maken. We moesten Zachs lichaam scannen en we begonnen met het maken van het kostuum nog voordat hij aan zijn zeer strenge regime begon - zijn dieet en training."

David F. Sandbergs Shazam! is te zien vanaf begin april!



NieuwsFilm

meest populair