Algemeen

Het pak in 'Shazam!' kost $1 miljoen

En er zijn er tien van.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot om 09:11 in Algemeen
DC's Shazam! verschijnt over ruim een maand in de bioscoop. De superheld draagt in de film een van de meest iconische outfits uit de comics van DC. En dat pak kostte maar liefst $1 miljoen om te maken!

In het zevende deel in het DC Extended Universe wordt de superheld Shazam onthuld. Op zijn pak, dat te zien was in de teaser trailer (de enige die top en heden is verschenen), was flink wat kritiek, maar volgens eerdere berichten is dit zeker niet het pak zoals deze te zien zal zijn in de bioscoop. Nu blijkt dat het kostuum van acteur Zachary Levi peperduur is.

Tien Shazam-pakken!
In gesprek met Total Film Magazine heeft kostuumontwerper Leah Butler onhuld dat het Shazam-superheldenpak maar liefst $1 miljoen kostte om te maken. "Elk pak kost, oh man, meer dan een miljoen? We hebben tien pakken," aldus Butler, die ook wat details prijs gaf over het maken van het pak. "Het duurde 16 weken om het kostuum te maken. We moesten Zachs lichaam scannen en we begonnen met het maken van het kostuum nog voordat hij aan zijn zeer strenge regime begon - zijn dieet en training."

David F. Sandbergs Shazam! is te zien vanaf begin april!9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Weten we iig geval dat er meer dan 10 miljoen dollar besteed is aan kleding. Dat terwijl er ook films gemaakt zijn van 10 miljoen dollar. Het is maar wat de gek ervoor geeft ;-)

SuPa

Avatar

weet 100% zeker dat je dit pak voor max 5k kan maken. wat een weggegooid geld.

Rafael11

Avatar

Mooi dat ze er in ieder geval veel aandacht hebben besteed. Al vind ik in tegenstelling tot de Marvelcustuums, wel dat de DC-pakken van Superman, Batman en Shazam er zo opgepomt er uit zien, een beetje nep.

Prince John

Avatar

Een miljoen voor dat gedrocht?! En dat nog wel 10x...

Jaws

Avatar

lijkt me helemaal niets. Dc maakt hier een blunder mee

Xenolicker

Avatar

O... Ik had er eigenlijk eentje willen kopen om met carnaval te dragen maar dit wordt me toch te prijzig...

eltorro

Avatar

Volgens mij koste het Spider-man pak van de eerste Spider-man film ook een aantal miljoenen, dus 1 miljoen lijkt me nog geen eens zo heel veel.

Goed om te horen dat ze voor een echt pak gaan. Tegenwoordig wordt er veel te vaak voor CGI gekozen en dat pakt soms erg slecht uit, kijkend naar Black Panther en Green Lantern. En ik moet zeggen dat ik de nieuwe Spider-man pak er ook te nep uit vind zien.

Pronk47

Avatar

1 miljoen en het ziet er nog niet uit.

Sunspot

Avatar

@Rafael11

In Man Of Steel niet dus, wilde Zac Snyder ook niet, daarom is Henry Cavil in veel shots ook te zien met ontbloot bovenlichaam.

Zodat de kijkers zien dat hij het echt zelf is, zijn lichaam het pak zo 'opgeblazen' maakt.

nieuwslaatste nieuws

meest populair