Heel veel posters 'Captain Marvel' incl. poes Goose!

Heel veel posters 'Captain Marvel' incl. poes Goose!

De 21e film in het Marvel Cinematic Universe zit vol personages.

Na de eerste blik op Spider-Man: Far From Home schakelt Marvel Studios snel over naar de film die het snelst verschijnt in het Marvel-filmuniversum. Dit is uiteraard Captain Marvel. Tien personageposters trekken hieronder het oog, met onder meer die vreemde kat van de superheldin.

We zetten de posters hieronder onder elkaar, uiteraard te starten met de titelheldin. De film van Anna Boden en Ryan Fleck verschijnt begin maart in de bioscoop!

Brie Larsons Captain Marvel / Carol Danvers

Uiteraard is dit het titelpersonage dat in de film op zoek gaat naar haar roots op aarde, waar zij is geboren. Ze werd door de Kree gered na een crash met haar straaljager. Ze zal de tot op heden sterkste superheld zijn in het Marvel Cinematic Universe.

Bekijk de afbeelding
Samuel L. Jacksons Nick Fury

In de film zien we een jongere Nick Fury, met beide ogen. Captain Marvel is ook een soort herkomstfilm voor de toekomstige S.H.I.E.L.D.-leider.

Bekijk de afbeelding
Jude Laws Yon-Rogg of Mar-Vell

Deze mysterieuze Starforce commandant heeft officieel nog geen naam, hij lijkt of Yon-Rogg of Mar-Vell te zijn. Het is afwachten waarom er zo schimmig wordt gedaan rond het personage.

Bekijk de afbeelding
Gemma Chans Minn-Erva

Dit is een collega van Captain Marvel als zijn onderdeel is van Starforce. In de comics heeft Minn-Erva een belangrijke rol in de toekomst van het personage.

Bekijk de afbeelding
Annette Benings onbekende personage

Het is nog niet bekend welke rol deze topactrice speelt. Ze zou mogelijk een alternatieve versie zijn van de Supreme Intelligence uit de comics.

Bekijk de afbeelding
Djimon Hounsou's Korath

Dit Guardians of the Galaxy-personage is een rechterhand van Ronan, die geen poster heeft gekregen. Mogelijk spelen zij alleen in het begin een belangrijke rol als Captain Marvel onderdeel is van de Starforce.

Bekijk de afbeelding
Lashana Lynchs Maria Rambeau

Dit personage is Carols beste vriendin. Haar dochter Monica Rambeau zou zomaar een grote rol kunnen hebben in de toekomst van de solo-films rond Captain Marvel.

Bekijk de afbeelding
Ben Mendelsohns Talos

Mendelsohn speelt de baas van Nick Fury, mogelijk zelfs de Director of S.H.I.E.L.D. Daarna blijkt hij een Skrull, en wel de leider Talos.

Bekijk de afbeelding
Agent Coulson - Clark Gregg

Net als Fury keert Coulson terug. Het is zijn eerste filmoptreden sinds The Avengers uit 2012.

Bekijk de afbeelding
Goose?

Dit is de opmerkelijke kat van Captain Marvel. In de comics heet het beestje Chewie, nu is 't Goose (een knipoog naar Top Gun). In de comics is de kat een opmerkelijk buitenaards wezen.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair