Video

Geinige clip 'Spider-Man: Far From Home'

Nog een half jaartje wachten!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jim Pedd om 16:31 in Video
Een nieuwe clip van Spider-Man: Far From Home borduurt voort op een grap uit de internationale trailer. De film brengt straks Tom Holland terug als gemaskerde held en laat hem ditmaal in Europa zien. In de internationale trailer moet Peter Parker op het vliegveld doen alsof zijn Spider-Man kostuum eigenlijk een pyjama is. Hij had namelijk geen idee dat Aunt May (Marisa Tomei) het alsnog ingepakt had.

Dat is wat je hieronder in een uitgebreidere versie van de clip kan zien.

In Spider-man: Far From Home reist Peter met zijn beste vrienden naar Europa om daar het continent te leren kennen. Maar al snel wordt zijn tijd van rust verstoord als Nick Fury (Samuel L. Jackson) zijn hulp inroept bij het bestrijden van de mysterieuze Elementals die voor chaos zorgen. Als zich dan ook nog eens Mysterio (Jake Gyllenhaal) aandient, is het voor Peter de vraag wat hij daarmee aan moet.

Vanaf 4 juli 2019 in de bioscoop.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

waarom neem je een Banaan mee?

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Je zou verbaasd zijn wat mensen soms meenemen op reis waarvan je denkt wtf? Dan valt een banaan nog mee :D

Rutherford

Avatar

Ik neem mijn vrouw mee.

nieuwslaatste nieuws

meest populair