Video

Trailer 'John Wick: Chapter 3 - Parabellum'!

De huurmoordenaar van Keanu Reeves keert weer terug!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot om 17:40 in Video
De eerste trailer voor de derde John Wick-film kun je nu hieronder bekijken. De actiethriller van Lionsgate en regisseur Chad Stahelski (John Wick, John Wick: Chapter 2) heeft de titel John Wick: Chapter 3 - Parabellum meegekregen en uiteraard is het Keanu Reeves die voor de tweede keer terugkeert als de coole huurmoordenaar John Wick!

In het tweede deel liet Wick zich uiteraard goed gaan. Hij legde zijn opponent Santino D'Antonio (Riccardo Scamarcio) om op een plaats waar hij dat beter niet had kunnen doen, namelijk in het Continental in New York. Dit is het hotel waar misdadigers een veilig onderkomen zouden moeten hebben. Aangezien Wick het goed kon vinden met eigenaar en manager Winston (Ian McShane) kreeg hij een uur voorsprong. Vervolgens werd er een prijs op Wicks hoofd gezet van $14 miljoen.

Op de vlucht
In Chapter 3 - Parabellum moet Wick uit New York zien te ontsnappen, met een heel leger huurmoordenaars achter zich aan. De excommunicado vindt hulp bij de personages Sofia, de rol van Halle Berry (Die Another Day), en The Director, gespeeld door Anjelica Huston (The Addams Family), en de meeste tegenstand wordt opgeleverd door Zero, de rol van Mark Dacascos (Agents of S.H.I.E.L.D.).

Vanaf 16 mei zie je John Wick: Chapter 3 - Parabellum op de Nederlandse bioscoopschermen!11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Yanggie

Avatar

Dit allemaal door de dood van zijn hond.
Een absolute must see voor mij.

Maac

Avatar

Verdomme wat een trailer! Heerlijk zeg, dit wordt genieten.

eltorro

Avatar

Heerlijke trailer, misschien de film waar ik dit jaar het meest naar uit kijk.

@Yanggie: Volgens mij heeft hij alweer een grotere hond terug :P

5ieb

Avatar

Love it!

Decepticon

Avatar

Bring it!!!

Supergave trailer! Marc Dacascos!

Gigan72

Avatar

Sjonnie is back .!!!! ....

nieuwslaatste nieuws

meest populair