Trailer 'John Wick: Chapter 3 - Parabellum'!

Trailer 'John Wick: Chapter 3 - Parabellum'!

De huurmoordenaar van Keanu Reeves keert weer terug!

De eerste trailer voor de derde John Wick-film kun je nu hieronder bekijken. De actiethriller van Lionsgate en regisseur Chad Stahelski (John Wick, John Wick: Chapter 2) heeft de titel John Wick: Chapter 3 - Parabellum meegekregen en uiteraard is het Keanu Reeves die voor de tweede keer terugkeert als de coole huurmoordenaar John Wick!

In het tweede deel liet Wick zich uiteraard goed gaan. Hij legde zijn opponent Santino D'Antonio (Riccardo Scamarcio) om op een plaats waar hij dat beter niet had kunnen doen, namelijk in het Continental in New York. Dit is het hotel waar misdadigers een veilig onderkomen zouden moeten hebben. Aangezien Wick het goed kon vinden met eigenaar en manager Winston (Ian McShane) kreeg hij een uur voorsprong. Vervolgens werd er een prijs op Wicks hoofd gezet van $14 miljoen.

Op de vlucht
In Chapter 3 - Parabellum moet Wick uit New York zien te ontsnappen, met een heel leger huurmoordenaars achter zich aan. De excommunicado vindt hulp bij de personages Sofia, de rol van Halle Berry (Die Another Day), en The Director, gespeeld door Anjelica Huston (The Addams Family), en de meeste tegenstand wordt opgeleverd door Zero, de rol van Mark Dacascos (Agents of S.H.I.E.L.D.).

Vanaf 16 mei zie je John Wick: Chapter 3 - Parabellum op de Nederlandse bioscoopschermen!



NieuwsFilm

meest populair