Eerste foto Vin Diesels superheld in 'Bloodshot'

Eerste foto Vin Diesels superheld in 'Bloodshot'

De nieuwe superheld die in 2020 zijn spierballen laat zien.

Het moet een van de eerste superheldenfilms van 2020 worden; Sony Pictures' Bloodshot, gebaseerd op de comics van Valiant Entertainment. Fast & Furious-ster Vin Diesel speelt de hoofdrol en via Instagram deelde hij de eerste foto van alter ego Ray Garrison, de latere Bloodshot.

In Bloodshot wordt de soldaat Ray Garrison vermoord, maar hij keert terug in het leven met technologische upgrades. Dit is gerealiseerd door Rising Spirit Technologies en het bedrijf heeft zijn lichaam volgepompt met miljarden nanobots. Hierdoor is hij de perfecte soldaat. Hij is razendsnel, kan van voorkomen veranderen en heeft interactie met technologieën. Hij wordt Bloodshot! Hij kampt echter ook met geheugenverlies. Met behulp van een groep andere "versterkte strijders", de Chainsaw, leert hij wie hij is.

Nieuwe superheldenfilmreeks
Er zijn ook rollen voor Toby Kebbell, Eiza González en Michael Sheen en vanaf 27 februari 2020 moet de film van regisseur [url=https://www.filmtotaal.nl/persoon/211084][/url] in de Nederlandse bioscoop te zien zijn. Uiteraard moet Bloodshot de start zijn van een franchise.

Dit bericht bekijken op Instagram

Let the Valiant era begin... #Bloodshot2020

Een bericht gedeeld door Vin Diesel (@vindiesel) op



NieuwsFilm

meest populair