Algemeen

Grote spoiler 'Avengers: Endgame' online door 'Infinity War'-dode

Deze Guardians-personages zijn terug voor het eindspel.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
De één zagen we al in de reeds verschenen eerste trailer voor Avengers: Endgame en van de ander ontbrak daarin ieder spoor. Recent waren er een aantal aanvullende opnames voor het vervolg op Avengers: Infinity War en twee acteurs deelden hun aanwezigheid op de set. Let op: Spoilers!


Als eerste wist actrice Karen Gillan mede te delen dat ze weer in de make-up had gezeten voor haar rol als Nebula. Dit Guardians of the Galaxy-personage wist de Decimation van Thanos te overleven.


Minder voor de hand liggend is het bericht van actrice Zoe Saldana. Haar personage overleefde Infinity War niet, aangezien zij door Thanos opgeofferd voor de Soul Stone. Onderstaande video en bericht via Instagram doet vermoeden dat ze terugkeert als Gamora.


Misschien nog wel interessanter is dat beide actrices klaarblijkelijk op hetzelfde moment aanwezig waren. Dit zou erop kunnen wijzen dat de zussen een belangrijke gezamenlijke scène hebben in Endgame. We weten het vanaf 24 april.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

chefry1983

Avatar

Het is allang geen geheim meer dat iedereen terugkeert naar de mcu. Niemand kan zijn mond houden voor de fans. Of de betreffende scène is een flashback.

Mav Damian

Avatar

Tja, met tijdreizen of de soulstone is alles mogelijk voor haar terugkeer. Ik denk wel dat de acteurs ook wel weten wat ze aan het doen zijn.

Rutherford

Avatar

Goch, spoiler. De relatie Gamora-Thanos zal vast wel nog terug komen in deel 2, maar waarschijnlijk toch als flashback of droom ofzo. En kom op, willen we nu echt dat al die helden niet terugkeren??? One1 vast wel.

lamoteg

Avatar

Kdenk juist hetzelfde CHEFRY, kdenk dat het geheim meer zit in hoe ze terugkeren dan OF ze terug keren.

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Mja, Ik zie het wel als het zover is. Dat een acteur terug is hoeft niet per sé erop te wijzen dat die terug tot leven komt in de film. Kan een flashback of droom zijn zoals Rutherford en chefry1983 zeggen. Maar tegelijk laten ze wel heel veel los precies, meer dan bij Infinity War waar echt wel op geheimhouding werd gehamerd.

nieuwslaatste nieuws

meest populair