Algemeen

Blu-ray 'Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald' bevat extended edition

Maar die wordt niet extreem lang.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jim Pedd om 13:24 in Algemeen
Vanaf 25 maart is Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald op Blu-ray, Dvd en andere media te koop. De thuisuitgave van de nieuwste toevoeging aan de Wizarding World van J.K. Rowling brengt iets leuks met zich mee voor fans van de franchise: een extended cut. Die duurt niet gigantisch veel langer, maar toch.

Niet alleen brengt de uitgave van The Crimes of Grindelwald een hoop extra's met zich mee, maar ook komt er een uitgebreidere versie van de film van regisseur David Yates uit. Die duurt zeven minuten langer. Wat voor extra materiaal erin zit is niet helemaal duidelijk, maar vermoedelijk gaat het om wat extra voor bepaalde scènes en een paar kleine geheel nieuwe toevoegingen. Die haalden de bioscoopversie van niet om te voorkomen dat de film te lang zou worden.

Ook komen er andere extra's uit de uitgave, namelijk de volgende:
J.K. Rowling: A World Revealed
Wizards on Screen, Fans in Real Life
Distinctly Dumbledore
Unlocking Scene Secrets: The Return to Hogwarts
Unlocking Scene Secrets: Newt's Menagerie
Unlocking Scene Secrets: Credence, Nagini and the Circus Arcanus
Unlocking Scene Secrets: Paris and Place Cachée
Unlocking Scene Secrets: Ministere des Affaires Magiques
Unlocking Scene Secrets: Grindelwald's Escape and the Ring of Fire
Deleted Scenes
In de film ontsnapt Grindewald (Johnny Depp) uit de gevangenis van MACUSA en weet hij in Frankrijk nieuwe volgelingen te verzamelen. Albus Dumbledore (Jude Law) roept daarop de hulp van voormalig leerling Newt Scamander (Eddie Redmayne) in om hem weer te verslaan.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Warhasbegun

Avatar

Ben wel echt benieuwd w at deze scenes toevoegen

ThreeEyesLion

Avatar

Hebben jullie ook wel is dat je een film kijkt waarbij je elke dialoog en elke scene raar vind? Dat had ik met deze film. Alles wat er gebeurde ging gewoon zo vreemd en vaak ook onlogisch. Er zat totaal geen focus in deze film en de dingen die gezegd werden waren vaak zo uit het niets. Een van de vreemdste films die ik zag in 2018 en ook gewoon geen goed vervolg op het redelijke 1e deel.

Guyon2002

Avatar

Als ze nu persé een extended edition moeten hebben met maar liefst 7 minuten extra, waarom dan niet gewoon 7 minuten extra in de bios. Zoveel boeien die 7 minuten dan ook weer niet

Darthmar

Avatar

7 minuten extra? Ze hadden er beter een half uur af kunnen halen. Deze film had geen focus en vooral een zeer rommelig verhaal.

StarWars-SGPer

Avatar

Oké als je een extended edition maakt, doe het dan meteen goed. Wat hebben we nu aan 7 minuten?!

FilmTotaalVerbeteren

Avatar

Geef liever Potter extended-editions, zoals deel 1 en 2.

Er zijn scènes met Kruml in 7.1, om maar iets te zeggen. Leuk toch?
https://nerdist.com/wp-content/uploads/2016/11/Viktor-Krum-and-Hermione-Granger-from-Harry-Potter.jpg

MovieMaster2

Avatar

Kijk er naar uit hoewel 7 minuten kort is

Warhasbegun

Avatar

@threeeyeslion ik snap wel wat je bedoeld, sommige keuzes van personages kwamen echt uit de lucht vallen, bijvoorbeeld een newt die ineens naar de franse ministry of magic wilt omdat daar iets te vinden is, maar vantevoren is daar nooit iets over gezegd dus hoe weet hij dat opeens, maar dit had ik zeker niet bij elke dialoog en vond het verder wel een prima filmpje

nieuwslaatste nieuws

meest populair