Algemeen

Belangrijk personage mogelijk niet terug in 'Avengers: Endgame'

Endgame gaat antwoorden geven rondom die "doden".

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
In 2018 werden de fans van het Marvel Cinematic Universe behoorlijk verrast. Zo'n beetje de helft van de bekende personages werden in Avengers: Infinity War door Josh Brolins Thanos geconfronteerd met zijn "Decimation". Dat er veel personages in het vervolg zullen zitten, is wel duidelijk. Maar dit belangrijke personage lijkt mogelijk niet terug te keren. Let op mogelijke spoilers.


In de trailers voor Captain Marvel en Spider-Man: Far From Home was Nick Fury te zien. Aangezien hij ook in het end credit-filmpje van Infinity War te zien is, kon bijna aangenomen worden dat hij ook te zien is in het vervolg Avengers: Endgame. Als we Samuel L. Jackson mogen geloven dan gaat dat mogelijk niet gebeuren.

Tijdens de podcast Happy Sad Confused zei hij dat hij het script van Endgame niet heeft gelezen: "Nee niet die van Avengers: Endgame, nee. Ik lees over het algemeen de scripts van de films waarin ik zit. Ik stap niet onvoorbereid de set op."

Uiteraard worden we wel vaker voor de gek gehouden door acteurs uit het Marvel Cinematic Universe, maar het lijkt er nu toch op dat Jacksons Fury wordt geskipt voor Endgame. Het zou niet raar zijn met al de nodige schermtijd in de andere twee Marvel-films in 2019. Vanaf 24 april weten we het zeker!

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Novarellum

Avatar

Dit om speculaties en nieuws berichten op gang te laten komen.
Ik durf m'n hand er voor in het vuur te steken: Hij zit wel in Endgame.

Sk4ffa-Tys0n

Avatar

Nou verrast niet echt buiten de films zijn er ook nog Comic boeken Brammetje, we zijn niet achterlijk.

Sunspot

Avatar

Van mij mogen ze allemaal heengaan, behalve Thor, Vision, Scarlet Witch, Captain America en Tha Hulk.

Zie Thanos graag doorgaan ook nog eigenlijk. Ander einde waar Thanos wint :)

Goku32

Avatar

Sunspot Thanos is vet maar er zijn veel meer villians die sterker en vetter zijn dan Thanos. Je kan het niet de hele tijd bij 1 villian houden dat gaat vervelen

Sunspot

Avatar

^

Ja, dat is waar en hij kan altijd over een aantal jaren terugkomen.

Maar goed, hij heeft voorlopig gewonnen,d us neem daar wel genoegen mee, straks gaat hij verliezen natuurlijk.

Wil Galactus wel eens zien, niet echt een slechterik eigenlijk, maar als Disney hem zoals in de comics brengt, zou vet kunnen zijn, op zijn stoel haha.

Maar lopend ook, maa ris te duur denk.

nieuwslaatste nieuws

meest populair