Video

Jesse Eisenberg gaat voor het grote geld in trailer ´The Hummingbird Project´

Hij wil samen met z'n neef (Alexander Skarsgård) miljoenen verdienen door een glasvezelverbinding aan te leggen tussen Kansas en New Jersey.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jan-Peter Rook om 17:45 in Video
In de thriller The Hummingbird Project spelen Jesse Eisenberg en Alexander Skarsgård twee neven die razendsnel stinkend rijk proberen te worden. Ze willen een glasvezelverbinding aanleggen tussen Kansas en New Jersey en op die manier binnen milliseconden miljoenen verdienen. Check snel de eerste trailer.


De neven Vincent (Eisenberg) en Anton (Skarsgård) uit New York weten hun weg op de aandelenmarkt, waarbij je in een fractie van een seconde miljoenen kunt verdienen of juist verliezen. Hun droom is om een glasvezelverbinding aan te leggen tussen Kansas en New Jersey, een plan waarmee ze razendsnel schatrijk kunnen worden. Dit verloopt echter niet zonder problemen, want hun voormalige baas - de machtige en manipulatieve Eva Torres (Salma Hayek) - doet er alles aan om de neven tegen te werken.

De film, een "modern epos die de harteloze kant van onze steeds verder digitaliserende wereld blootlegt", staat op naam van regisseur Kim Nguyen (Two Lovers and a Bear, 2016). De rest van de cast bestaat uit Michael Mando, Johan Heldenbergh, Ayisha Issa en Sarah Goldberg.

The Hummingbird Project ging afgelopen najaar in première tijdens het Toronto International Film Festival en zal vanaf 15 maart in de Noord-Amerikaanse bioscopen te bewonderen zijn. Over een Nederlandse release is nog niets bekend.
0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair