Algemeen

Regisseert Channing Tatum zelf 'Gambit'?

De acteur neemt het heft mogelijk in eigen handen.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Zilko Tarici om 17:16 in Algemeen
Afgelopen weekend kwam het nieuws naar buiten dat Channing Tatum alle banden breekt met zijn managers. Dit bericht bevatte echter ook een nieuwtje omtrent de langverwachte X-Men spinoff Gambit.

Tatum wil de rol van de kaarten gooiende mutant al jaren spelen, maar elke gewaagde poging lijkt tevergeefs. Eerder waren regisseurs Rupert Wyatt, Doug Liman en Gore Verbinski verbonden aan het project. Deadline meldt nu echter dat Tatum mogelijk de regie van de film in eigen handen neemt. Als dit waar is, dan zou het tevens zijn regiedebuut zijn. Tatum heeft vaker als producent van zijn eigen films gefungeerd, maar regisseerde nooit eerder.

Reid Carolin schreef het script van Gambit, waarvan nog steeds geen opnamedata bekend zijn gemaakt. Het hele feestje kan natuurlijk ook afgeblazen worden nu Fox wordt overgenomen door het almachtige Disney, die de X-Men hoogstwaarschijnlijk onderdeel wil laten vormen van het MCU.

Wat vinden jullie? Een door Tatum geregisseerde Gambit of gewoon schrappen die hap?

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Maac

Avatar

Schrappen die hap.

GreenHornet

Avatar

Disney kan beter de kaarten op tafel leggen.

McKelly

Avatar

Schrappen die hap. Kwaliteit boven kwantiteit.

Zembo

Avatar

Happen die schrap. Met Doug Liman had het nog iets leuks kunnen worden. Mr Tatum als reggiseur klinkt als een gegarandeerde flop.

Blizzard025

Avatar

Wie is er goed in pesten?

chefry1983

Avatar

Ik zou hem een kans geven. Iedereen moet toch een eerste film regiseren. Misschien word het wat maar misschien ook niet.

Sunspot

Avatar

Wil het zeker zien, maar zo moeizaam allemaal en nu wil hij misschien zelf regisseren, dan zou ik zeggen, wacht maar tot alles wat betreft overname gedaan is.

Maar goed, hij kan makkelijk Gambit spelen, heeft nog helemaal geen rol in het Fox universum gespeeld. als Disney hem wilt uiteraard

nieuwslaatste nieuws

meest populair