'Brad Pitt datet nu met Charlize Theron dankzij bekende ex'

'Brad Pitt datet nu met Charlize Theron dankzij bekende ex'

Dankzij Sean Penn zouden de twee sterren elkaar hebben leren kennen.

Na zijn vechtscheiding met Angelina Jolie, lijkt Brad Pitt nu opnieuw zijn geluk te zoeken bij een Hollywoodcollega. The Sun beweert dat Pitt namelijk aan het daten is met niemand minder dan Charlize Theron. De twee zouden elkaar hebben leren kennen dankzij een net zo bekende ex-partner.

Er lijkt een nieuw powerkoppel in Hollywood te zijn ontstaan. De Britse tabloidkrant The Sun beweert namelijk dat Brad Pitt (55) en Charlize Theron (43) al een tijdje aan het daten zijn. De twee zouden elkaar hebben ontmoet dankzij Therons ex-verloofde, Sean Penn. Pitt en Theron werden tijdens een intiem momentje in Chateau Marmont, een luxueus hotel in Los Angeles, gespot.

Last Christmas
Hoewel Pitt en Theron schijnbaar al langer bevriend zijn, is de liefdesvonk schijnbaar pas echt overslagen tijdens de afgelopen kerstperiode. "Ze hebben al meerdere keren met elkaar afgesproken. Ze zien elkaar nu ongeveer een maandje", vertelt een anonieme bron van het kersverse Hollywoodpaar aan The Sun. "Ze waren wel al langer bevriend - grappig genoeg dankzij Sean - maar hun relatie begint steeds serieuzer te worden nu".

NieuwsFilm

meest populair