Algemeen

Nieuwe foto's 'Men In Black: International'

Heel mooi beeldmateriaal!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jim Pedd om 07:20 in Algemeen
Er is een stuk of wat nieuwe foto's online verschenen van Men In Black: International. De beelden tonen een boel personages, waaronder enkele buitenaardse MIB-agenten. Centraal in deze spin-off staan de nieuwe Agent H (Chris Hemsworth) en Agent M (Tessa Thompson).

Collider toont ons een handvol nieuwe afbeeldingen, waarvan de eerste twee duidelijk nieuwe buitenaardse MIB-agenten tonen. Een derde foto toont ons aliens die vermoedelijk hier op Aarde willen wonen. En de laatste foto's laten tot slot de helden Agent H en Agent M tijdens hun gevaarlijke missie zien.


Men In Black: International is geregisseerd door F. Gary Gray. Altijd hebben de Men In Black de Aarde beschermd tegen het uitschot van het universum. In dit nieuwe avontuur krijgen ze met hun grootste dreiging tot nu toe te maken: een mol in de MIB-organisatie. De reis om de mol aan te pakken brengt hen op een avontuur rond de hele Aarde, waarbij ze allerhande internationale MIB-afdelingen zien.

Vanaf 20 juni 2019 in de Nederlandse bioscoop.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Devenace

Avatar

Om Hemsworth kan ik nog lachen, maar die Tessa heeft helemaal niks qua charisma of aantrekkingskracht, imo is zij in dit de zwakste schakel al bij de start.
Kan zijn dat anderen haar heel wat vinden, maar ze is geen leading character.

SeanDeNiro

Avatar

Er staat 1 foto bij die Filtotaal niet bij de vorige post over deze overbodige remake geplaatst heeft...

nieuwslaatste nieuws

meest populair