Algemeen

Eerste foto mysterieus nieuw 'Avengers: Endgame' personage?

Katherine Langford speelt een nog onbekende rol in de film.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Vooralsnog is er weinig bekend over de compleet nieuwe personages die te zien zullen zijn in Avengers: Endgame. Die worden onder meer gespeeld door Hiroyuki Sanada en Katherine Langford. Over hun rollen is eigenlijk niets bekend. Tot nu? Let op mogelijke spoilers!


Actrice Langford, bekend uit onder meer 13 Reasons Why en Love, Simon, heeft een misschien wat opvallende foto gedeeld. Er waren al geruchten dat ze Kate Bishop (een soort Hawkeye) of mogelijk Cassie Lang (de dochter van Paul Rudds Scott Lang) uit de toekomst zou spelen. Een ander gerucht is dat ze de dochter van Tony Stark (Robert Downey Jr.) en Pepper Potts (Gwyneth Paltrow) speelt.

Op Instagram heeft Langford een foto onthuld en Comic Book Movie suggereert dat ze mogelijk aanwezig is bij de huidige reshoots. Ze heeft haar haar namelijk rood gekleurd. Aangezien de moeder, Pepper Potts, van haar mogelijke personage rood haar heeft, leidde dit tot de nodige conclusies onder de fans. Speelt Langford de dochter van Iron Man?

Dit bericht bekijken op Instagram

She (red)y 💇💁

Een bericht gedeeld door KATHERINE LANGFORD (@katherinelangford) op


Ook over de rol die acteur Sanada speelt, is weinig bekend. Hij wordt in verband gebracht met het personage Shang-Chi, welke naar verluidt ook een eigen film krijgt in phase IV. De kans is in ieder geval aanwezig dat hij iets te maken heeft met het Ronin-verhaal rond Jeremy Renners Clint Barton / Hawkeye. Vanaf 24 april zullen we het definitief weten!

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

chefry1983

Avatar

Als zij inderdaad de dochter is van iemand die in de huidige tijdlijn geen dochter heeft dan word het inderdaad tijdreizen

Devenace

Avatar

En wat als ze de dochter is van Stark en Potter, en hij gaat haar proberen te versieren en haar ass checken en boobs en er in feite opgewonden van wordt.
Tot hij hoort dat het zijn dochter uit de toekomst is....
krijgen we dan in de volgende Marvel film een soort van divers clubje, de transgenders en de gay/lesbo characters die nu worden aangevult door de i think my kid is hot characters, ik bedoel als je het niet weet he zou het mogelijk kunnen zijn? Je kinderen sexy vinden zonder dat je weet dat het je kinderen zijn en als je weet dat het je kinderen zijn is het dan principieel bewustzijn die die emotie negeerd????

Too soon?? ;)

Sietze1983

Avatar

Echt jammer dat zij al zoveel aan haar zelf heeft lopen verbouwen. Zij was zo ongelofelijk mooi in seizoen 1 van 13 reasons why, en nu.... Jammer

Ang3l

Avatar

Next Gen Avenagers! Hoera!

Artificialis

Avatar

Ziet er uit als een nieuwe Jean Grey.
Mogelijk een jonge versie van Black Widow.

Sparrow_LW

Avatar

@Devenace ... ik maak me toch wat zorgen om jouw gedachtengang... ;-)

GreenHornet

Avatar

Ik herken haar niet meer, zo zonde

Devenace

Avatar

@Sparrow, de vraag is kan jij je dochter sexy vinden als je niet weet dat het je dochter is :p

Master Of Films

Avatar

@Devenace heb jij wel eens Oldboy gezien.
En daarmee bedoel ik de orginele uit 2003.
Indien nee, ga maar eens kijken en lees dan je comments die je hier hebt gemaakt maar eens terug ;-)
De remake van Spike Lee zou ook wel kunnen, is een iets mindere film dan de orginele. Maar het volgt wel hetzelfde principe (moet heel voorzichtig zijn om geen spoilers weg te geven) Toevallig zit Elizabeth Olsen (jaja de enige echte Wanda Maximoff/Scarlet Witch) ook in de Spike Lee remake.

In feite is het niet too soon. Maar meer been there, done that ;-)

Frietgezicht

Avatar

^ mof, van welke film is jouw nieuwe avatar?

Gyros regime

Avatar

Kan ook zomaar als Katrien Duck figureren met die opgespoten lipjes..

Devenace

Avatar

@Masters of Film, nah liever niet, heb die met Brolin proberen te kijken maar ergens in het begin was ik het al snel beu, ik discussier dan liever met iemand persoonlijk.

nieuwslaatste nieuws

meest populair