Marvel Studios maakt 'Shang-Chi';  trailer 'Avengers 4' woensdag online!

Marvel Studios maakt 'Shang-Chi'; trailer 'Avengers 4' woensdag online!

Keert ook Jane Foster terug in Avengers 4?

Waar de fans vol smart wachten op de afronding van Phase III van het Marvel Cinematic Universe, werkt Marvel Studios ondertussen keihard aan Phase IV. Voor het eerste deel is er goed nieuws en ook is er een nieuw project onthuld!

Bekijk de afbeelding
Marvel Studios maakt Shang-Chi!
Volgens Deadline maakt Marvel Studios werk van een film rond het personage Shang-Chi, de "Master of Kung Fun" en lid van de Avengers en Heroes for Hire in de comics. De film lijkt voorrang te krijgen en wordt op dit moment ontwikkeld met Dave Callaham, de co-schrijver van Wonder Woman 1984 en het vervolg op Spider-Man: Into The Spider-Verse.

Het lijkt er verdacht veel op dat Marvel een soort van Aziatische evenknie van Black Panther wil realiseren. De film zou namelijk een nieuw held moeten introduceren met Aziatische en Aziatisch-Amerikaanse thema's, gemaakt door Aziatische en Aziatisch-Amerikaanse filmmakers. Volgens Deadline zou Marvel op dit moment meerdere Aziatische en Aziatisch-Amerikaanse regisseurs overwegen.

Bekijk de afbeelding
Nog een overlever van Thanos' knip in de vingers
Volgens Nerdist zou het deze week te verschijnen 'The Cosmic Quest Vol. 2: Aftermath' onthullen dat Jane Foster, het personage van Natalie Portman, nog in leven zijn. Eerder werd duidelijk dat de Thor-personages Dr. Selvig en Darcy nog in leven zijn na de knip in de vingers van Thanos. Lees nog veel meer over de personages die wel (en mogelijk niet) te zien zijn in Avengers 4.

Trailer Avengers 4 waarschijnlijk woensdag te zien!
Morgen verschijnt de trailer voor Captain Marvel en op woensdag zou dan eindelijk de trailer voor Avengers 4 te zien moeten zijn! Het wordt dan toch een mooi sinterklaascadeautje!

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair