Algemeen

Marvel Studios maakt 'Shang-Chi'; trailer 'Avengers 4' woensdag online!

Keert ook Jane Foster terug in Avengers 4?

door Bram de Groot om 19:34 in Algemeen
Waar de fans vol smart wachten op de afronding van Phase III van het Marvel Cinematic Universe, werkt Marvel Studios ondertussen keihard aan Phase IV. Voor het eerste deel is er goed nieuws en ook is er een nieuw project onthuld!


Marvel Studios maakt Shang-Chi!
Volgens Deadline maakt Marvel Studios werk van een film rond het personage Shang-Chi, de "Master of Kung Fun" en lid van de Avengers en Heroes for Hire in de comics. De film lijkt voorrang te krijgen en wordt op dit moment ontwikkeld met Dave Callaham, de co-schrijver van Wonder Woman 1984 en het vervolg op Spider-Man: Into The Spider-Verse.

Het lijkt er verdacht veel op dat Marvel een soort van Aziatische evenknie van Black Panther wil realiseren. De film zou namelijk een nieuw held moeten introduceren met Aziatische en Aziatisch-Amerikaanse thema's, gemaakt door Aziatische en Aziatisch-Amerikaanse filmmakers. Volgens Deadline zou Marvel op dit moment meerdere Aziatische en Aziatisch-Amerikaanse regisseurs overwegen.


Nog een overlever van Thanos' knip in de vingers
Volgens Nerdist zou het deze week te verschijnen 'The Cosmic Quest Vol. 2: Aftermath' onthullen dat Jane Foster, het personage van Natalie Portman, nog in leven zijn. Eerder werd duidelijk dat de Thor-personages Dr. Selvig en Darcy nog in leven zijn na de knip in de vingers van Thanos. Lees nog veel meer over de personages die wel (en mogelijk niet) te zien zijn in Avengers 4.

Trailer Avengers 4 waarschijnlijk woensdag te zien!
Morgen verschijnt de trailer voor Captain Marvel en op woensdag zou dan eindelijk de trailer voor Avengers 4 te zien moeten zijn! Het wordt dan toch een mooi sinterklaascadeautje!23 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Ok nog even een herhalingpost van Captain Marvel poster Smiley face


Khalidmocro "@mav damian komt als goed is woensdag of donderdag.."

Volgens geruchten zal de Avengers trailer te zien zijn tijdens Good Morning America van ABC (oftewel Disney). Is wel een gunstig tijdsip voor ons Europeanen.

Mav Damian

Avatar

Ha kijk eens aan. Voor een tijd had ik geduld, maar nu we dichter zijn van het einde van het jaar begon mijn geduld minder te worden. Nog twee nachtjes slapen en kan ik eindelijk de eerste beelden zien.

Marklar

Avatar

Beetje aparte titel wel maargoed 'Avengers: official title and trailer' had niemand voorspelt

Rutherford

Avatar

Shang Chi, nog nooit van gehoord.

GreenHornet

Avatar

Volg YouTube account en zet de bel aan.

Rutherford

Avatar

^

Zoiets ja. Ik schaam me er niet voor.

GreenHornet

Avatar

Gewoon nat broekje als trailer komt...

chefry1983

Avatar

^
Ik sluit me daarbij aan.

Sander_1107

Avatar

^ zeker weten en dikke scheit

Ereptile

Avatar

Laat maar komen! :D Deze week wordt super!

chefry1983

Avatar

^
Wat je zegt ben je zelf
Maar waarom reageer je hier eigenlijk op?

chefry1983

Avatar

Als wij ons allemaal als kleine jongetjes willen gedragen moeten we dat toch zelf weten.

Janushhw

Avatar

Dus,

Deze week, cap Marvel trailer
Avengers 4 trailer.

En! Godzilla: king of the monsters trailer!


Bring it on!

SplashySleet20

Avatar

Mm zou shang Chi zou iron fist daar een rol hebben?

STYD

Avatar

Aparte marketingmove. Dus morgen komt de trailer van Captain Marvel en overmorgen Avengers 4? Blijft apart, Captain Marvel is ook te zien in Avengers 4, is altijd wel jammer. Bij elk spannend stukje in Captain Marvel weet je nu al dat ze het elke keer overleeft.

Rutherford

Avatar

^ Aangezien Capt Marvel al geteaset was op het einde van IW, kon je daar sowieso van uitgaan. En, ze zal een heel belangrijke rol spelen in het komende Marvel Cosmic Universe, dus geen nood, we gaan nog genoeg kunnen genieten van ons Brie.

Skihvo

Avatar

Dat was ook bij Black Panther. Je zag bij die film nog zelfs een trailer van Avengers waarin Black Panther voorkwam waardoor je al wist dat hij het sowieso ging overleven

Pruiszie

Avatar

Dat is nou eens een goed sinterklaas kado!

Master Of Films

Avatar

STYD "Bij elk spannend stukje in Captain Marvel weet je nu al dat ze het elke keer overleeft."
Ik neem aan dat je bekend is dat Cap Marvel zich voornamelijk in de jaren 90 afspeelt. Daarbij was cap Marvel ook al geteased in A:IW. Maar ik snap de "zorgen" wel met 2 regisseurs en 7(!) schrijvers.

Frietgezicht

Avatar

Raar dat ze trailer van Captain Marvel een dag ervoor uitbrengen. Dan is alle aandacht voor die trailer een dag later helemaal verdwenen.

Ik hoop (als ik de trailer eerst hier zie) dat FT de titel niet in de kop zet want blijkbaar is het toch bijzonder genoeg om het pas aan het einde van de trailer zelf te zien.

Sk4ffa-Tys0n

Avatar

Vast niet zou wel grappig zijn Jane terug.

Ronin75

Avatar

Zo dat is nostalgie voor mij Shang Chi! Had ik precies 3 comics van waarvan 2 in het zwart wit. Was top! Ik ben eigenlijk nooit verder gegaan met verdiepen in het personage. Vind dit wel cool!

NieuwsFilm