Alle bevestigde personages voor 'Avengers 4'!

Alle bevestigde personages voor 'Avengers 4'!

En aan welke (dode) personages wordt nog getwijfeld?

Sinds de derde Avengers-film Avengers: Infinity War verscheen is er eigenlijk maar één vraag: hoe gaat Avengers 4 van opnieuw regisseurs Anthony en Joe Russo om met de enorme gevolgen van de knip in de vingers van Thanos? In deze special een blik op de personages die wel en niet terugkeren in Avengers 4. Let op: SPOILERS!

Onderstaande gegevens zijn gebaseerd op vermelde namen op IMDb, maar ook heel wat meer betrouwbare sites. Ben gewaarschuwd!!


De Avengers uit The Avengers
Bekijk de afbeeldingDeze helden zijn op zeker weer te zien in Avengers 4. Alle Avengers uit The Avengers uit 2012 overleefden Thanos' reset: Robert Downey Jr.'s Tony Stark / Iron Man (als enige Avenger op Titan), Chris Evans' Steve Rogers / Captain America, Chris Hemsworths Thor, Mark Ruffalo's Bruce Banner / Hulk en uiteraard Scarlett Johanssons Natasha Romanova / Black Widow. De zesde Avengers, Jeremy Renners Clinton Barton / Hawkeye, was niet te zien in Infinity War, maar het is bevestigd dat bekende personages die niet of minder te zien waren in deel drie een grote(re) rol krijgen in deel vier.


Nog levende Guardians en nieuwe Avengers
Bekijk de afbeeldingNaast de originele Avengers bleef ook de nieuwere Avenger Don Cheadle's James Rhodes / War Machine in leven en de mid-creditscène van Ant-Man and the Wasp onthulde dat Paul Rudds Scott Lang / Ant-Man zich bevindt in de Quantum Realm. Van de Guardians of the Galaxy-personages zijn Bradley Coopers Rocket (op aarde) en Karen Gillans Nebula (op Titan) nog in leven. Uiteraard is een nieuwe "Avenger" Brie Larsons Carol Danvers / Captain Marvel. Zij maakt volgend jaar eerst haar debuut in haar solofilm om vervolgens in Avengers 4 het MCU te hulp te schieten.


Slechteriken
Bekijk de afbeeldingUiteraard keert ook Josh Brolins Thanos terug in Avengers 4. De superschurk heeft zijn ogenschijnlijk sterk beschadigde Infinity Gaunlet en de Infinity Stones nog. Hij bevindt zich aan het einde van Infinity War op een onbekende planeet. Recent werd duidelijk dat Benicio Del Toro's soort van slechterik The Collector nog leefde na Avengers 3, dus mogelijk is ook hij weer te zien. Of we weer Red Skull te zien krijgen is nog onbekend, maar er wordt verondersteld dat we enkele andere slechteriken uit het MCU krijgen te zien, waaronder in ieder geval Frank Grillos Brock Rumlow / Crossbones.


Dode personages
Bekijk de afbeeldingEr waren een aantal verwachte en onverwachte doden in Infinity War. Naast Tom Hiddlestons Loki zal ook Zoe Saldana's Gamora opduiken en zelfs Paul Bettany's Vision is bevestigd. Hij ging twee keer dood in deel drie. Over een terugkeer van Idris Elbas Heimdall is nog niets bekend.

Thanos' Black Order, met Ebony Maw (Tom Vaughan-Lawlor), Cull Obsidian (Terry Notary), Corvus Glaive (Michael James Shaw) en Proxima Midnight (Carrie Coon), vonden de dood in de verschillende gevechten. Zij lijken niet terug te keren.


Uiteengevallen personages
Bekijk de afbeeldingDe nieuwe(re) Avengers die in de lucht verdwenen zijn Tom Hollands Peter Parker / Spider-Man, Benedict Cumberbatchs Stephen Strange / Doctor Strange, Chadwick Bosemans T'Challa / Black Panther, Sebastian Stans James "Bucky" Barnes / Winter Soldier, Elizabeth Olsens Wanda Maximoff / Scarlet Witch en Anthony Mackie's Sam Wilson / Falcon. Zij zijn allemaal bevestigd voor de vierde Avengers-film. Net als de Guardians Chris Pratts Peter Quill / Star-Lord, Dave Bautista's Drax the Destroyer en Pom Klementieffs Mantis. Over Vin Diesels Groot is nog enige onzekerheid, maar aangezien eigenlijk iedereen weer aanwezig is, lijkt de kans groot dat dit favoriete personage ook te zien is.

Samuel L. Jacksons Nick Fury en Cobie Smulders' Maria Hill die heen gingen in de creditscène van deel drie, zijn nog niet bevestigd voor Avengers 4, maar het lijkt erop dat Fury in ieder geval zijn gezicht laat zien. Ze zijn wel bevestigd voor Spider-Man: Far From Home. Evangeline Lilly's Hope Van Dyne / Wasp viel uiteen in Ant-Man and the Wasp maar is ook te zien in het vervolg op Infinity War, samen met Michelle Pfeiffers Janet Van Dyne en Michael Douglas' Hank Pym.


Bijfiguren
Bekijk de afbeeldingEr zijn enkele minder grote personages die terugkeren in deel vier. Daarvan zal Gwyneth Paltrows Pepper Potts waarschijnlijk uitgroeien tot de heldin Rescue en ook Starks hulpje Jon Favreau's Happy Hogan is bevestigd. Benedict Wongs Wong zal waarschijnlijk een rol spelen in het beschermen van de Kamar-Taj.

Letitia Wright keert terug als Shuri, Danai Gurira is weer Okoye, Tessa Thompsons Valkyrie zou te zien zijn en Tilda Swinton duikt op als The Ancient One. Andere bevestigde personages zijn Ty Simpkins' Harley Keener, Winston Duke's M'Baku en ook is duidelijk dat er bepaalde S.H.I.E.L.D.-agenten te zien zijn. Hiroyuki Sanada en Katherine Langford zijn te zien in nog onbekende rollen.


Wie dan niet?
Bekijk de afbeeldingZoals hierboven aangegeven zijn er eigenlijk maar weinig personages die niet te zien zijn. Mogelijk is Idris Elba's Heimdall één van de personages die echt niet meer terugkeert. En dan misschien ook Thanos' Black Order. Maar voor de rest is eigenlijk iedereen er sowieso gewoon weer bij.

NieuwsFilm

meest populair