Algemeen

Terugkeer Steve Trevor in 'Wonder Woman 1984' uiterst logisch

En noodzakelijk.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jim Pedd om 07:52 in Algemeen
Regisseur Patty Jenkins belooft ons dat de terugkeer van Chris Pine in Wonder Woman 1984 heel logisch zal zijn. Zijn personage Steve Trevor haalde het einde van de vorige film niet, maar keert gewoon terug in het vervolg. Hoe is nog onzeker, maar wordt wel logisch als we Jenkins mogen geloven.

Volgens Jenkins is de terugkeer van Pine heel logisch straks. "Het is niet iets dat we zomaar doen, maar het is echt heel erg belangrijk voor het verhaal. Het is allemaal uiterst logisch en begrijpelijk als je het ziet, dat kan ik je wel beloven, " aldus Jenkins tijdens een interview met AM To DM over de film.

De jaren tachtig
De nieuwe film rond Gal Gadots Wonder Woman speelt zich af in de jaren tachtig. Die setting is heel belangrijk volgens Jenkins. Dat komt omdat de mensheid op dat moment in tijd volgens haar op het meest extreme en beste punt beland was. De setting is verder heel belangrijk in de manier waarop de film gemaakt is. "We tonen de meest elegante versie van de jaren tachtig. Ik heb er echt van genoten om terug te keren naar alle herinneringen aan die tijd."

Gespeculeerd over de terugkeer van Steve Trevor is er overigens wel genoeg. Zo zou hij teruggebracht worden door een Griekse god die het op wil nemen tegen Wonder Woman. Hoe weten we in 2020 zeker, als de film in juni dat jaar in première gaat.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

PRIME

Avatar

Toch zonde. Dat moment aan het einde van Wonder Woman maakte het voor mij een fantastische film.

Frietgezicht

Avatar

Gewoon een 13 in een dozijn filmpje.

nieuwslaatste nieuws

meest populair