Video

Snubbull in 'Pokémon Detective Pikachu' tv-trailer!

Begin mei in de Nederlandse bioscoop.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot om 09:06 in Video
Warner Bros. Pictures' Pokémon Detective Pikachu wordt de tweede grote blockbusters van aankomende filmzomer en de reacties op de reeds verschenen beelden zijn doorgaans erg positief. In de eerste trailer zagen we al flink wat Pokémons, en nu onthult een nieuwe tv-trailer de Pokémon Snubbull!

In de eerste live action Pokémon-film, geregisseerd door Rob Letterman, bekend van Goosebumps uit 2015, is het Deadpool-acteur Ryan Reynolds die te horen is als de schattige Pikachu. Hij schiet Justice Smith, bekend uit Jurassic World: Fallen Kingdom, te hulp. Zijn personage Tim Goodman is op zoek naar zijn verdwenen vader. De hulp van Pikachu én een jonge journaliste, gespeeld door Kathryn Newton (Big Little Lies), komt daarbij als geroepen.


Andere rollen / stemmen komen van de namen Ken Watanabe (The Last Samurai), Suki Waterhouse (Assassination Nation), Rita Ora (Fifty Shades Freed) en Bill Nighy (Gideon's Daughter). Met een script van Guardians of the Galaxy-schrijver Nicole Perlman en regisseur Letterman staat Pokémon Detective Pikachu gepland voor 8 mei. De eerdere trailer:4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Ik vind deze acteur zo slecht, hij was al iritant in Jurrasic park dat die de hoofdrol heeft in deze film maakt het er niet beter op

weszz

Avatar

@Goku32; volgens mij ben je in de war met een andere acteur? Want hierin zit Ryan Reynolds en doe zit naar mijn weten niet in Jurassic Park (of World).

kaedir

Avatar

@weszz Volgens mij ben je in de war met een andere acteur? Want hier is Ryan Reynolds de stemacteur van Pikachu en is (nog) niet te zien als acteur.

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Weszz Goku32 bedoelde Justice Smith, niet Ryan Reynolds. Justice zat in Jurassic World en was daar verschrikkelijk irritant als side character. Hier in de trailers lijkt hij me toch een pak beter te verdragen. De film zal het ons leren.

nieuwslaatste nieuws

meest populair