Is Thanos de enige slechterik in 'Avengers: Endgame'?

Is Thanos de enige slechterik in 'Avengers: Endgame'?

Het houdt de gemoederen flink bezig.

Dat Josh Brolins Thanos een rol, klein of groot, heeft in Avengers: Endgame heeft de eerste trailer al bevestigd. Maar is de 'Mad Titan' ook de belangrijkste slechterik in de vierde Avengers-film? Let op. Nu volgen mogelijke spoilers, al blijft het speculatie...


Een nieuwe theorie van een fan zou erop kunnen wijzen dat Thanos niet de enige villain is in Endgame. Een verpakking van speelgoed hintte al dat Thor (Chris Hemsworth) en Rocket (Bradley Cooper) het met een nieuw team gaat opnemen tegen een zelfs nog groter gevaar, en nu heeft Reddit-gebruiker JoshandMarie daar een aardige theorie bij.

Living Tribunal
Aangezien Endgame maar liefst drie uur lijkt te gaan duren, zou dit volgens JoshandMarie toch best lang zijn om alleen Thanos' knip in de vingers in Avengers: Infinity War ongedaan te maken. Volgens zijn theorie zou het verhaal een wending nemen als het Marvel-personage Living Tribunal achter Thanos aangaat als hij verneemt van de "Decimation". Hij zou dan Thanos dwingen de zaken ongedaan te maken, aangezien zijn actie in strijd zou zijn met de natuurlijke wetten van het universum.

Kwade Thanos of zelfs Dormammu?
Volgens de theorie zou Thanos vervolgens uitgroeien tot een nog veel grotere, en kwaaiere schurk, aangezien hij nu de Aarde wil verwoesten uit wraak dat hij al zijn werk heeft moeten terugdraaien. Ook wordt aangegeven dat Dormammu naar de Aarde komt nadat hij weet dat Benedict Cumberbatchs Doctor Strange niet meer leeft. Een misschien wel nog grotere bedreiging is de 'Annihilation: Conquest'-gebeurtenis, waarin de Avengers het universum moet redden door een scheur in ruimte en tijd te repareren voordat iedereen wordt verwezen naar een andere dimensie.

Uiteraard zwerven er nog tig andere theorieën rond, maar dit is toch weer een zeer aardige. We zien het vanaf 24 april in de bioscoop!

NieuwsFilm

meest populair