Algemeen

Is Thanos de enige slechterik in 'Avengers: Endgame'?

Het houdt de gemoederen flink bezig.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Dat Josh Brolins Thanos een rol, klein of groot, heeft in Avengers: Endgame heeft de eerste trailer al bevestigd. Maar is de 'Mad Titan' ook de belangrijkste slechterik in de vierde Avengers-film? Let op. Nu volgen mogelijke spoilers, al blijft het speculatie...


Een nieuwe theorie van een fan zou erop kunnen wijzen dat Thanos niet de enige villain is in Endgame. Een verpakking van speelgoed hintte al dat Thor (Chris Hemsworth) en Rocket (Bradley Cooper) het met een nieuw team gaat opnemen tegen een zelfs nog groter gevaar, en nu heeft Reddit-gebruiker JoshandMarie daar een aardige theorie bij.

Living Tribunal
Aangezien Endgame maar liefst drie uur lijkt te gaan duren, zou dit volgens JoshandMarie toch best lang zijn om alleen Thanos' knip in de vingers in Avengers: Infinity War ongedaan te maken. Volgens zijn theorie zou het verhaal een wending nemen als het Marvel-personage Living Tribunal achter Thanos aangaat als hij verneemt van de "Decimation". Hij zou dan Thanos dwingen de zaken ongedaan te maken, aangezien zijn actie in strijd zou zijn met de natuurlijke wetten van het universum.

Kwade Thanos of zelfs Dormammu?
Volgens de theorie zou Thanos vervolgens uitgroeien tot een nog veel grotere, en kwaaiere schurk, aangezien hij nu de Aarde wil verwoesten uit wraak dat hij al zijn werk heeft moeten terugdraaien. Ook wordt aangegeven dat Dormammu naar de Aarde komt nadat hij weet dat Benedict Cumberbatchs Doctor Strange niet meer leeft. Een misschien wel nog grotere bedreiging is de 'Annihilation: Conquest'-gebeurtenis, waarin de Avengers het universum moet redden door een scheur in ruimte en tijd te repareren voordat iedereen wordt verwezen naar een andere dimensie.

Uiteraard zwerven er nog tig andere theorieën rond, maar dit is toch weer een zeer aardige. We zien het vanaf 24 april in de bioscoop!

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rutherford

Avatar

Dit zou wel erg lame zijn.

PRIME

Avatar

Living Tribunal Machina.

Goku32

Avatar

Rutherford daar ben ik het helemaal mee eens

chefry1983

Avatar

We gaan het zien in april

Frietgezicht

Avatar

Wat heeft die Living Tribunal met ons te maken? Thanos gaat dan wraak nemen op de aarde? We kennen die gozer niet eens. Idd lame, +1 Ruthie.

Mav Damian

Avatar

Die 3u lange speelduur heeft te maken met hoe de Avengers zich terug moeten herpakken en waarschijnlijk in verschillende tijdsperiode's gaan en we zien dan dat Thanos alles met zijn macht doet om hen te stoppen. Dan zal er ook tijd zijn voor karakterontwikkeling, groote actiescènes en waarschijnlijk zal er ook nog tijd zijn voor de meeste personages die terugkeren uit de dood.
Alle zo zie ik het ongeveer gebeuren in de laatste Avengers film dat er nog een slechterik bijkomt is belachelijk. Al jaren lang hebben ze Thanos en de infinity stenen gehint en in Endgame ga dit nog steeds een rol spelen.
Dat er nog slechterik komt is stom.

Marklar

Avatar

tijdreizen is al ingewikkeld genoeg voor de normale kijker, nog veel andere badguys erbij maakt het niet echt overzichtelijker. Dormammu zou misschien wel kunnen

Sunspot

Avatar

Zie Thanos niet eens al slechterik eigenlijk.

B@chelor

Avatar

Altijd die speculaties en zelfs onderlinge discussies daarover (niet per se op FT)....we zullen het wel zien over 3 maandjes. Bring it on ;)

Pruiszie

Avatar

Leuk die theorieën, maar wanneer komt er nou een nieuwe trailer!

NieuwsFilm

meest populair