John Travolta openhartig over de dood van zijn zoon

John Travolta openhartig over de dood van zijn zoon

''Ik wist niet of het leven zonder hem nog zin had...''

John Travolta heeft in heel wat legendarische films gespeeld, zoals o.a. Grease, Saturday Night Fever en Pulp Fiction. Ook al heeft de 64-jarige acteur de laatste jaren wat minder grote successen gekend, we mogen nog van geluk spreken dat we uberhaupt nog zien, want na de dood van zijn 16-jarige zoon, die in 2009 na een beroerte overleed, had Travolta bijna alles opgegeven...

Dit liet Travolta in een recent interview weten: ''Het is het allerergste wat me is overkomen. Ik wist eerlijk gezegd niet of ik dit tragische verlies zelf zou overleven...'' De Scientology kerk zorgde blijkbaar uiteindelijk voor het verschil en steunde Travolta en zijn vrouw Preston: ''De kerk stond ons twee jaar bij. Ik denk niet dat ik het zonder hun hulp gehaald had. Onze kerk was zonder meer de belangrijkste factor in ons herstel''.

Nu, bijna tien jaar na de dood van zijn zoon, heeft de acteur andere prioriteiten: ''Familie is voor mij altijd al belangrijk geweest, maar het heeft wel echt mijn ogen geopend. We doen alles voor onze twee kinderen, hun toekomst is het allerbelangrijkste''. Ella, 18, volgt in de voetsporen van haar vader: ''Ella is nu als actrice bezig. Ik ben trots op haar. Maar ook onze jongste (Benjamin, 8) is een slimme jongen''.

NieuwsFilm

meest populair