Opnames 'Space Jam 2' beginnen in juni!

Opnames 'Space Jam 2' beginnen in juni!

Ditmaal mag LeBron James basketballen met de Looney Tunes.

Warner Bros. zal naar verluidt in juni dit jaar beginnen met de productie van Space Jam 2, het vervolg op de uiterst succesvolle animatie/live-action hybride uit 1996. Er wordt natuurlijk al jaren gesproken over een tweede Space Jam, maar pas sinds volgend jaar zit er echt schot in de zaak.

LeBron James zal het stokje van Michael Jordan overnemen als hoofdrolspeler. Terence Nance werd in 2018 aangetrokken als regisseur en Black Panther-regisseur Ryan Coogler als producent. Sindsdien is het stilletjes geweest rondom het project. Wat we wel weten is dat de film zal fungeren als een reboot en geen direct vervolg is op het origineel. Dat we maar weinig hebben vernomen over Space Jam 2 is niet vreemd, gezien het feit dat James momenteel bezig is met spelen voor de Los Angeles Lakers. Dat de film er komt, lijkt nu in elk geval zo goed als zeker.

Volgens DiscussingFilm moeten de opnames van Space Jam 2 op 17 juni 2019 beginnen in Californië. Dit is nog niet officieel bevestigd door Warner Bros., maar wij vermoeden dat die aankondiging zal niet lang meer op zich laten wachten.



NieuwsFilm

meest populair