'James Corden plast op kattenbak'

'James Corden plast op kattenbak'

Miauw!

Hollywoodster en talkshowhost James Corden (Peter Rabbit, Ocean's Eight) doet er alles aan om zich zo goed mogelijk in te kunnen leven in zijn filmrollen. Zo plast hij sinds hij gecast is in de musicalverfilming Cats) alleen nog maar op de kattenbak, zo onthult hij - natuurlijk met een knipoog - bij Ellen DeGeneres.

De Britse acteur en komiek James Corden (40) was eerder deze week te gast bij The Ellen DeGeneres Show waar hij onder meer kwam praten over zijn rol in de musicalverfilming Cats. Corden speelt de rol van de altijd keurig geklede kat Bustopher Jones. Om goed in de huid te kunnen kruipen van dit personage, heeft Corden een bijzondere methode bedacht.

Melk en kattenbak
"Ik leef echt volledig als mijn personage", onthult Corden in The Ellen DeGeneres Show. "Ik leef nu dus al een tijdje als een kat", vervolgt hij. Corden blijft natuurlijk een grappenmaker en kan het dan ook niet laten om het publiek even te laten lachen. "Ik gebruik nu het toilet niet meer en heb een kattenbak aangeschaft", merkt hij op over zijn nieuwe leven.



NieuwsFilm

meest populair