POLL: de nieuwe James Bond-acteur?

POLL: de nieuwe James Bond-acteur?

Stem op de nieuwe 007!

Volgens de Britse gokpartij Coral is en blijft Tom Hiddleston de favoriet om de rol van James Bond over te nemen nadat Daniel Craig te zien is geweest in het reeds geplande Bond 25. En er zijn nog meer kandidaten! Via onderstaande POLL zie je deze kandidaten. Stem op jouw favoriet. Het echte gokken vindt uiteraard niet op FilmTotaal plaats.

Volgens de gok-website Carol is de kans dat Hiddleston de nieuwe 007 wordt maar liefst vijftig procent. Je krijgt namelijk voor iedere euro die je inzet, twee euro terug als Hiddleston de rol krijgt. En de Thor-acteur is zeker geen onlogische keuze. Hij is Brits, heeft een ideale leeftijd en speelt ook nog eens een spion in de tv-serie The Night Manager.

Andere kanshebbers op de rol zijn James Norton (3-1), Idris Elba (4-1) en Tom Hardy (4-1). Lager scoren 'een vrouw' (12-1), Aidan Turner (16-1), Cillian Murphy (20-1), Henry Cavill (25-1) en Jack Huston (25-1).

Succes met stemmen!
Staat je favoriet er niet tussen, dan kun je deze uiteraard benoemen op de daarvoor bestaande plek. Wil je weten welke andere namen er op de lijst staan, bijvoorbeeld Will Smith (150/1) en David Beckham (250/1), dan check je de bron. Overigens krijgen we pas in februari 2020 de volgende James Bond-film te zien, dus voor je de uitslag van je eventuele gok weet ben je minimaal anderhalf jaar verder :).

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.

NieuwsFilm

meest populair