Trailer 'Drunk Parents'... Kan het slechter?

Met Alec Baldwin en Salma Hayek.

De eerste officiële trailer voor de komedie Drunk Parents staat online. In de film van regisseur Fred Wolf, bekend van The House Bunny en Strange Wilderness, spelen Alec Baldwin en Salma Hayek de titelrollen. Bekijk hieronder de beelden en kom erachter hoe slecht deze is...

In Drunk Parents ontmoet je Frank en Nancy Teagarten, een 'upper-class' gezin met een glimmende zwarte Range Rover en een fraai huis in Tudor-stijl. Hun dochter gaat voor de eerste dag naar de universiteit, maar al snel blijkt dat ze financieel gezien aan de afgrond staan.

Toch willen ze alles op alles zetten om hun dochter niet van de universiteit af te moeten halen. Drank helpt hun bij de moeilijke beslissingen, waaronder bij het verkopen van hun geliefde spullen. Het blijkt de start van nog veel meer bedenkelijke situaties.


Naast het onmisbare aandeel van Baldwin en Hayek zijn er rollen voor onder meer Joe Manganiello, Bridget Moynahan en Treat Williams en in april debuteert de komedie op het Noord-Amerikaanse witte doek. In mei zou Drunk Parents in Nederland op schijf verschijnen.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair