Trailer 'The Death and Life of John F. Donovan' met sterrencast

Trailer 'The Death and Life of John F. Donovan' met sterrencast

De nieuwe film van Xavier Dolan.

De Canadese regisseur Xavier Dolan wist hoge ogen te gooien met Franstalige films zoals J'ai Tué ma Mère, Les Amours Imaginaires en Tom à la Ferme. Toch heeft de jonge regisseur besloten eens uit zijn comfort zone te gaan met een Engelstalige film, The Death and Life of John F. Donovan. Helaas werd de film tijdens de premiere op het Toronto International Film Festival niet erg goed onthaald maar de cast is toch wel zeer indrukwekkend.

De hoofdrollen zijn weggelegd voor Kit Harington (voornamelijk bekend van de serie Game of Thrones) en Jacob Tremblay (Room). Het verhaal gaat over een speciale vriendschap tussen deze twee, een Amerikaanse tv-ster en een 12-jarige jongen die ambities heeft om acteur te worden. Zij beginnen een briefwisseling maar wanneer andere mensen hier achter komen gaan ze zich af te vragen of dit wel helemaal koosjer is...

Andere rollen zijn weggelegd voor Natalie Portman, Thandie Newton, Susan Sarandon, Kathy Bates, Ben Schnetzer, Michael Gambon en Sarah Gadon. Ook Jessica Chastain had een rol in de film weten te bemachtigen, maar deze werd in zijn geheel uit de film geknipt.



NieuwsFilm

meest populair