'Lady Gaga & Bradley Cooper verrassen publiek met eerste live optreden'

'Lady Gaga & Bradley Cooper verrassen publiek met eerste live optreden'

De beelden van dit optreden worden massaal bekeken.

Zaterdagavond had Lady Gaga een grote verrassing voor haar fans in petto tijdens haar Enigma-concert in Las Vegas, Amerika. Als toegift bracht zij niemand minder dan Bradley Cooper op het podium om het nummer Shallow uit hun succesfilm A Star Is Born voor het eerst samen live te zingen.

Lady Gaga staat momenteel met haar exclusieve concertreeks Enigma in Las Vegas. Aan het einde van die show zingt Gaga altijd een soloversie van haar hit Shallow uit A Star Is Born (2018). Afgelopen weekend zat er echter een speciale gast in de zaal. Haar tegenspeler en regisseur Bradley Cooper klom namelijk op het podium om met haar mee te zingen. De beelden van dat optreden worden massaal bekeken.

Nominaties en awards
Shallow maakt bij de Oscars kans op de prijs voor het beste filmlied en won eerder al een Golden Globe in eenzelfde categorie. Ook is het nummer vier keer genomineerd voor de Grammy Awards, de meest belangrijke muziekprijzen. Eerder beloofden Gaga en Cooper ook op te zullen treden bij de Oscars als ze genomineerd zouden worden.



NieuwsFilm

meest populair