Ryan Reynolds over 'Deadpool 3'

Maar het is nog steeds niet zeker of de film er uberhaupt komt...

Ryan Reynolds is eigenlijk al 10 jaar te zien als Deadpool; de eerste keer was namelijk in X-Men Origins: Wolverine. Deze verschijning werd niet al te goed onthaald, al wist Reynolds wel hoge ogen te gooien met Deadpool in 2016 en Deadpool 2 in 2018. Vorige maand verscheen ook de korte film Once Upon a Deadpool. Ondanks dat deze films bij het grote publiek in de smaak vielen, is een derde Deadpool film niet zeker, aangezien Disney normaalgesproken binnenkort Fox overneemt.

Het Huis van de Muis is van plan Deadpool aan het Marvel universum toe te voegen, wanneer de Fox deal eindelijk afgerond is. Daardoor is het nog niet geheel duidelijk wat er nu gaat gebeuren met Deadpool 3 en de geplande X-Force spinoff, aangezien de kans bestaat dat de franchise in zijn geheel gereboot wordt wanneer Disney de rechten officieel overneemt. Toch blijft Reynolds positief; hij laat zich zelfs al uit over het derde deel en wat we kunnen verwachten.

Zo zegt Reynolds: ''We willen een volledig andere kant op gaan met Deadpool 3''. Wat hij daar precies mee bedoelt, is nog niet duidelijk. Ook zegt hij: ''Het gebeurt vaak dat een reboot veel te laat plaatsvindt. Soms heeft een personage verandering nodig maar dat gebeurt dan vier films te laat of zo''. Disney CEO Bob Iger liet al eerder weten dat hij het wel ziet zitten om meer R-rated Deadpool films te maken, maar hij weet niet zeker of dat er ooit van komt...

Wat hopen jullie dat Disney met de Deadpool rechten gaat doen?

NieuwsFilm

meest populair