Toch een 'The Invisible Man'; zonder Johnny Depp

Verrassende regisseur aangetrokken.

Voor zover het nog niet duidelijk was, het groots aangekondigde Dark Universe is officieel dood. Universal Pictures heeft alle grootse plannen verscheurt door te kiezen voor een alternatieve invulling bij The Invisible Man. En misschien is dit ook wel de juiste. Althans, dat hoopt de liefhebber na de teleurstellende pogingen met The Mummy en Dracula Untold.

Het belangrijkste nieuws is dat Blumhouse's Jason Blum aan boord is als producent en daarmee lijkt een R-rating voor de "klassieke monsterfilms" dichterbij dan ooit. Er wordt er gekozen voor een aanpak waarbij er wordt gericht op enkel het individuele monsters. Een "universum" lijkt daarmee nog niet helemaal van de baan.

Variety meldt dat Insidious: Chapter 3 en Upgrade-regisseur Leigh Whannell achter de camera zal plaatsnemen en met dit nieuws lijkt het erop dat Johnny Depp niet in de film te zien zal zijn. Tevens wordt gemeld dat deze nieuwe film, en de daaropvolgende delen, echte horrorfilms worden, zonder beperkingen wat betreft budget, toon of leeftijdsclassificatie.

NieuwsFilm

meest populair