Keert Baron Mordo terug in 'Avengers: Endgame'?

Keert Baron Mordo terug in 'Avengers: Endgame'?

Het zou zomaar eens kunnen...

Over enkele maanden verschijnt Marvels Avengers: Endgame eindelijk in de bioscoop. Bekend is dat er vele bekende gezichten te zien zullen zijn in de film. Hollywoodster Chiwetel Ejiofor - oftewel tovenaar Baron Mordo uit Doctor Strange (2016) - heeft nu ook antwoord gegeven op de vraag of zijn personage ook in Endgame zal opduiken. Let op: dit artikel bevat mogelijke spoilers!

MTV News sprak op het Sundance Film Festival met Chiwetel Ejiofor, die daar was om zijn regiedebuut The Boy Who Harnessed the Wind te promoten, over de mogelijke terugkeer van zijn Marvel-personage Baron Mordo in Avengers: Endgame. We zagen Mordo voor het laatst in de eindscène van Doctor Strange, waarin de zaadjes voor zijn toekomst als slechterik werden geplant. Net als elke acteur doet hij erg geheimzinnig. "Dat kan ik niet zeggen. Daarvoor zul je de film moeten bekijken", antwoordt Ejiofor namelijk voorzichtig.


Er gaan geruchten rond dat Baron Mordo inderdaad terugkeert in Endgame. Eerder bevestigde Marvel al dat Tilda Swinton hoogstwaarschijnlijk een cameo als The Ancient One zal hebben in Avengers: Endgame. Swinton was naar verluidt slechts één dag op de set aanwezig.


Avengers: Endgame verschijnt op 24 april in de Nederlandse bioscopen!

NieuwsFilm

meest populair