Zack Snyder terug met 'Army of the Dead' voor Netflix

Zack Snyder terug met 'Army of the Dead' voor Netflix

Na Justice League-debacle weer een zombiefilm.

Na een hoop persoonlijk leed en het debacle met Justice League keert Zack Snyder (300, Watchmen) terug achter de camera. Hij gaat volgens The Hollywood Reporter Army of the Dead regisseren voor Netflix.

De film moet een zombiehorrormisdaadfilm worden en het script van Joby Harold (King Arthur: Legend of the Sword, Awake) ligt al klaar. Het verhaal gaat over een zombieuitbraak in Los Angeles. Een man groepeert een groep van huurlingen om een grote financiële slag te slaan. Hiervoor moeten ze wel de quarantaine zone betreden, met alle gevaren die daarbij gepaard gaan.

Geen handboeien
Netflix heeft het project volgens THR opgepikt bij Warner Bros. omdat die studio twijfelde om de film te laten maken. Er is een budget van $90 miljoen mee gemoeid. Snyder tegenover THR: "Er is nog niemand die me ooit volledig los heeft gelaten. Bij deze geen handboeien."

Samen met zijn vrouw Deborah Snyder en Wesley Coller zal Snyder de film produceren en als alles volgens plan gaat dan verschijnt Army of the Dead vermoedelijk in 2020. Snyder brak in 2004 door met de remake Dawn of the Dead.

NieuwsFilm

meest populair