Officieel: The Batman (zonder Affleck), Suicide Squad 2 en DC Super Pets in 2021!

Officieel: The Batman (zonder Affleck), Suicide Squad 2 en DC Super Pets in 2021!

Veel DC-nieuws voor over twee jaar!

Vanmorgen las je meer over The Batman en nu is bekend dat Warner Bros. en DC Entertainment in 2021 de film gaan uitbrengen. In de zomer van dat jaar verschijnen zelf nog twee DC-films!

The Batman zonder Affleck
Via Deadline wordt duidelijk dat The Batman van regisseur Matt Reeves op 25 juni 2021 verschijnt. In die film zal Ben Affleck niet te zien zijn, aangezien de acteur besefte dat hij niet past binnen de plannen van Reeves. De film focust zich op een jongere Batman, al krijgt de film niet de verhaallijn uit Frank Millers 'Batman: Year One'. Affleck is dus klaar met het DC Extended Universe na zijn aandeel in Batman v Superman: Dawn of Justice, Suicide Squad en Justice League. De acteur reageerde via Twitter:


Tweede Suicide Squad, met deel nieuwe cast
Ook in de zomer van 2021 verschijnt een nieuwe Suicide Squad en deze wordt geregisseerd en geschreven door James Gunn (Guardians of the Galaxy). De film zou volgens The Hollywood Reporter geen direct vervolg zijn op David Ayers Suicide Squad (2016), maar een herstart met een grotendeels nieuwe cast en personages en de toon van de Guardians-films. Het is dus onbekend of Will Smith (Deadshot) en Margot Robbie (Harley Quinn) terugkeren. De nieuwe Suicide Squad moet op 6 augustus verschijnen.

DC Super Pets
De filmzomer van 2021 biedt ook DC Super Pets. Veel is er nog niet duidelijk over deze film. De kans lijkt aanzienlijk dat het een animatiefilm wordt, mede omdat in 2018 hier al een gerucht over was. Het verhaal zal in ieder geval gaan over de dieren van de superhelden. In 1962 verscheen er al een eerste comic over de huisdieren, zoals Krypto the Super-Dog, Streaky the Super-Cat, Bat-Cow, Flexi the Plastic Bird, Aquaman's zeepaard Storm en Ace the Bat-Hound. De regie ligt mogelijk in handen van Jared Stern en vanaf 21 mei 2021 draait DC Super Pets in de bioscoop!

NieuwsFilm

meest populair