'Ondanks vechtscheiding brengen Brad en Angelina een nieuw wijntje op de markt'

'Ondanks vechtscheiding brengen Brad en Angelina een nieuw wijntje op de markt'

Vast met een zure afdronk.

[b]Ondanks hun langlopende vechtscheiding bezitten ex-geliefden Brad Pitt (Once Upon a Time in Hollywood, War Machine) en Angelina Jolie (Maleficent 2, First They Killed My Father) nog steeds samen een wijngaard in de Provence, een bekende streek in het zuiden van Frankrijk. Binnenkort brengen de twee zelfs een nieuwe rosé op de markt.

Begin maart brengt het Franse wijnhuis Miraval een nieuwe rosé uit met de naam 'Studio', vernoemd naar de muziekstudio die jarenlang op het landgoed gehuisvest was. De huidige eigenaren Brad Pitt en Angelina Jolie kochten het Franse landgoed (inclusief chateau) in 2011 en brachten in 2012 hun eerste wijn uit. De eerste zesduizend flessen waren toen binnen vijf uur uitverkocht.

Goede tijden, slechte tijden
Pitt en Jolie hebben al diverse prijzen gewonnen met hun wijnen. Het landgoed diende ook als locatie voor hun huwelijk in 2014. Twee jaar later maakte het stel bekend te gaan scheiden. De scheidingszaak loopt nog steeds. Twee maanden geleden kwam het nieuws naar buiten dat Pitt en Jolie inmiddels wel een overeenkomst hebben bereikt over de voogdij van hun zes kinderen.

NieuwsFilm

meest populair