Ja, er komt echt een 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Ja, er komt echt een 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Beloofd!

Als je vreest dat we door alle gedoe geen Guardians of the Galaxy Vol. 3 te zien krijgen, is er vandaag Chris Pratt om je gerust te stellen. Ondanks dat Marvel de film voorlopig uitgesteld heeft, is het volop de intentie om de film gewoon te maken. De vraag is alleen wie zich daaraan wil wagen.

Tijdens een interview met Variety liet Pratt weten dat het de volste intentie is om de film te maken. " Ja, we gaan er zeker nog een maken. Ik beloof dat er een derde film komt. Ik weet niet precies hoe die eruit gaat zien. Maar ik kan je wel zeggen dat iedereen die eraan meewerkt de fans wil geven wat ze verdienen en de trilogie op een betekenisvolle manier wil afronden, " vertelde de acteur.

Ontslag regisseur
De problemen voor Guardians of the Galaxy Vol. 3 begonnen toen James Gunn ontslagen werd door Disney. Hij bleek tien jaar geleden onaardige berichten op Twitter geplaatst te hebben en die vond Disney zo smakeloos dat hij werd ontslagen. Alhoewel Disney vreesde dat de Tweets het imago van de studio zouden beschadigen, was het ontslag ook controversieel. Maar Disney volhardde en Gunn mocht ondanks een handtekeningenactie en de cast en crew die het vroegen niet terugkeren.

Nu zoekt Disney dus naar een nieuwe regisseur die het aandurft om het roer van de franchise over te nemen. Makkelijk is dat hoe dan ook niet: Gunn drukte heel erg zijn eigen stempel op de filmreeks en hem opvolgen zal daardoor geen eenvoudige taak zijn. Een releasedatum is er dan ook nog niet, al wil Marvel de film wel snel maken.

NieuwsFilm

meest populair