Video

'Wonder Park' en 'Us' hebben eerste Super Bowl-trailers!

En vannacht volgen er meer.

door Bram de Groot om 19:19 in Video
Vannacht vindt de Super Bowl tussen de Los Angeles Rams en New England plaats en dan zullen er tv-trailers van heel wat films en series verschijnen. Hieronder zie je de eerste twee (pregame) Super Bowl trailers van Us en de animatiefilm Wonder Park.

Veel andere Super Bowl Spots worden er niet verwacht. De belangrijkste lijkt die voor Avengers: Endgame te gaan worden. De soort van afrondende Marvel Cinematic Universe-film krijgt dan dus ook nieuwe beelden. Van Walt Disney verschijnen er mogelijk ook spots voor Captain Marvel, Toy Story 4, Dumbo, Aladdin en The Lion King. Overigens verschijnen deze zeker niet allemaal. Een eerste teaser voor Star Wars: Episode IX lijkt uitgesloten.

Netflix
Ook verschijnt er een spot voor Fast and Furious Presents: Hobbs & Shaw, maar deze werd al ingeluid door de volledige trailer afgelopen vrijdag. Andere opties zijn Hellboy, Alita: Battle Angel en een of meer Netflix-producties. Een eerste trailer voor de tv-serie Stranger Things lijkt een mogelijkheid. Voor de horrorfilm Scary Stories to Tell in the Dark verschijnt vermoedelijk alleen een trailer online.

Us en Wonder Park
Hieronder de eerste twee, met Jordan Peele's Us, te zien vanaf 28 maart en de animatiefilm Wonder Park van Paramount Animation en Nickelodeon Movies. Van de laatste is gelijk ook de uitgebreide trailer onthuld. Te zien vanaf 17 april.0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair