Werken met Bryan Singer was "niet plezierig" voor Rami Malek

Werken met Bryan Singer was "niet plezierig" voor Rami Malek

Het maken van Queen-film 'Bohemian Rhapsody' was geen gemakkelijke onderneming.

Bohemian Rhapsody-hoofdrolspeler Rami Malek spreekt eindelijk uit over zijn samenwerkingsverband met de eerder ontslagen regisseur Bryan Singer. The Hollywood Reporter sprak met de 37-jarige Amerikaan tijdens het Santa Barbara Internationaal Filmfestival. Ze vroegen zich af wat Malek ervan vond dat er wederom nieuwe mannen naar voren zijn gekomen die beweren dat ze seks met Singer hebben gehad toen zij alle vier nog minderjarig waren.

"Ik leef met iedereen mee die zoiets heeft meegemaakt. Het is afschuwelijk en opmerkelijk dat dit gebeurt. Ik waardeer hoe moeilijk dit voor hen moet zijn na wat ze hebben doorstaan. Dat zoiets als dit nog steeds bestaat, met inachtneming van het MeToo-tijdperk, is een verschrikkelijke zaak," aldus de acteur.

Bekijk de afbeeldingEerder melde de acteur al niets van Singer af te weten. De verschillende beschuldigingen kwam dan ook hard aan. "Ik heb verteld dat iedereen een stem verdient. En iedereen die wil praten over wat er met Bryan is gebeurd, verdient het om gehoord te worden. Mijn situatie met Bryan was niet plezierig. Helemaal niet. En dat is het enige wat ik er op dit moment over kan zeggen."

Volgens oudere geruchten konden de twee het op de set van Bohemian Rhapsody vaak niet eens worden. Ook zou Singer dikwijls niet of te laat verschijnen voor opnames. "Onbetrouwbaar en onprofessioneel" was herhaaldelijk terug te vinden in artikels over de ruzie. Eind 2017 werd Singer ontslagen en vervangen door Dexter Fletcher. Filmmaker Singer houdt nog steeds vol dat hij niet altijd aanwezig kon zijn vanwege een ziek familielid.

Bekijk de afbeeldingMalek, die kennelijk emotioneel was tijdens het interview, trachtte de slachtoffers gerust te stellen. "Voor degene die op zoek is naar troost: Bryan Singer was ontslagen. Hij was ontslagen. Ik denk niet dat, dat iets is dat iemand zag aankomen, maar ik vond dat het moest gebeuren en het is ook gebeurd."

Naast de beschuldigingen is Singer ook in opspraak gekomen omdat hij zo'n 40 miljoen dollar zal verdienen dankzij de biografische film over Freddie Mercury. Daarnaast is hij nog steeds in beeld voor de Red Sonja-film. Producenten zijn bereid hem daarvoor 10 miljoen dollar te betalen.

NieuwsFilm

meest populair