'Halloween'-vervolg nog niet officieel

'Halloween'-vervolg nog niet officieel

Helaas.

Er is nog geen formeel groen licht voor een vervolg op David Gordon Greens Halloween. Maar producent Jason Blum probeert dat wel te regelen. Gek is dat niet, want de nieuwe film werd goed ontvangen en deed het goed aan de box office.

Afgelopen oktober vocht Michael Myers zich weer een weg naar de bioscopen. De film negeerde de voorgaande veertig jaar aan producties in de franchise en vormde een frisse start. Hij borduurde namelijk enkel voort op het origineel uit 1978. Nu laat Blum weten dat hij wil dat er nog een film komt.

Hij probeert het
Tijdens een interview met CinePop laat Blum weten dat het vervolg nog niet officieel besteld is. Wel doet hij zijn uiterste best om het gemaakt te krijgen. "Ik probeer het, ik probeer het, ik probeer het. Er is nog niets officieel, maar ik probeer het, " viel de filmproducent in de herhaling. Gesprekken over een vervolg worden overigens al gevoerd, met cast en crew.

In Halloween volgen we een getraumatiseerde Laurie Strode (Jamie Lee Curtis), die zich sinds hun laatste ontmoeting voorbereidt op de terugkeer van Michael. Maar als hij eenmaal uit de gevangenis ontsnapt, blijkt dat Michael zich ook op dat gevecht voorbereid heeft.

NieuwsFilm

meest populair