Video

Let op: vrijdag trailer 'Child's Play' met Buddi

Nog even geen Chucky, maar wel een andere onthulling.

door Bram de Groot om 10:22 in Video
Aankomende zomer krijgen we een reboot van de bekende Child's Play-filmreeks en deze vrijdag moet er al een eerste trailer te zien zijn. Hieronder zie je viral video die gelanceerd is om het heugelijke feit te teasen.

In de viral-beelden voor de nieuwe Child's Play wordt door oprichter Henry Kaslan de Kaslan Corporation geïntroduceerd, de onderneming achter de nieuwe Chucky. De pop krijgt een moderne insteek. Het is niet alleen een pratende pop, maar ook een high-tech, A.I. pop met de merknaam Buddi.


In de film van Orion Pictures en regisseur Lars Klevberg (Polaroid) zijn er rollen voor onder meer Gabriel Bateman (Lights Out), Aubrey Plaza (Ingrid Goes West) en Brian Tyree Henry (Atlanta). Plaza speelt de moeder Karen van zoontje Andy Barclay (Bateman) die voor zijn verjaardag een speelgoedpop krijgt.

Uiteraard is de pop niet de Buddi die hij zo graag wilde helpen. Deze is namelijk bezeten door de geest van een moordenaar. Detective Mike Norris (Henry) onderzoekt de verschillende mysterieuze moorden.


De film van IT-producenten David Katzenberg en Seth Grahame-Smith verschijnt op 20 juni in de Nederlandse bioscoop. Aankomende vrijdag dus de eerste echte beelden!2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair