Tieners terug in 'Jumanji 3'!

Meer duidelijkheid over wat het vervolg ons brengt.

De tieners die we zagen in Jumanji: Welcome to the Jungle keren stuk voor stuk terug voor het aanstaande vervolg, Jumanji 3. De film is de derde in de franchise en volgt op de avonturenfilm Welcome to the Jungle van 2017.

Dit derde avontuur moet het verhaal van de franchise op nieuwe wijze voortzetten, al is nog niet helemaal duidelijk hoe dat zal gaan gebeuren. In elk geval was de eerste reboot een succes en opfrissing. Niet alleen waren er topacteurs, ook wist men een leuke draai aan het uitgangspunt te geven door in de wereld van Jumanji te duiken.

Wat er ook gebeurt
Wat er ook gebeurt, in deze derde film keren in elk geval de tieners terug. Dat betekent dat we Ser'Dairus Blain, Alex Wolff, Madison Iseman en Morgan Turner weer gaan zien. Eerder speelden zij tieners die in de spelwereld gezogen werden en veranderden in het totale tegenovergestelde van henzelf.

In het vervolg zien we dus ook weer Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black en Karen Gillan. Zij moeten weer een nieuw avontuur beleven en ditmaal weer iets heel anders dan het vorig deel. In december 2019 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair