Algemeen

Officieel: Disney gaat R-rated 'Deadpool'-films maken!

En meer Marvel-films voor volwassenen.

door Bram de Groot om 00:22 in Algemeen
Dit jaar wordt de overname van 20th Century Fox door Walt Disney een feit. Daarmee zal Marvel Studios de rechten van hun X-Men personages weer in handen krijgen. De grote vraag is hoe het Marvel Cinematic Universe hiermee om zal gaan. Nu is officieel duidelijk dat Disney / Marvel geen afscheid zal nemen van de succesvolle R-rated Deadpool-films!

Ondanks dat nog veel zaken onduidelijk zijn over de toekomst van bepaalde Fox-filmfranchises, meldt Variety dat Disney-baas Bob Iger heeft onthuld dat Disney na de overname door blijft gaan met het maken van R-rated Deadpool-films en andere Marvel-films die zich richten op de oudere liefhebber.

Iger gaf aan dat deze films niet onder het traditionele Marvel of Disney logo worden verspreid. Disney zal ervoor zorgen dat deze films "zorgvuldig worden gelabeld, zodat er op geen enkele wijze onduidelijkheid kan ontstaan bij de consument." Dit zei Iger tijdens een bijeenkomst voor investeerders.

Met dit nieuws kunnen we dus Deadpool 3 en X-Force weer op de kalender zetten. Ook lijkt het een goed teken voor de X-Men horrorfilm The New Mutants.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Daanminator

Avatar

Goed nieuws deze ochtend.

Gremlin06

Avatar

Als ze het doen moeten zeniet zo weinig mogelijk ervan laten zien

Master Of Films

Avatar

Heel mooi, laat X-Force maar komen. Daar kijk ik het meest vooruit Smiley face

Xenolicker

Avatar

Die films komen straks uit op het 'Dirty Disney'-label...

FilmTotaalVerbeteren

Avatar

Is het niet logischer dat FOX blijft bestaan? Zoals Miramax?

Bintzak

Avatar

Dus Deadpool is nu een Disney Princes

nieuwslaatste nieuws

meest populair