Video

Cool: 'Zwarte James Bond' in trailer 'Shaft'!

"More Shaft Than You Can Handle"

door Bram de Groot om 10:51 in Video
Samen met Richard Roundtree en Jessie T. Usher zien we Samuel L. Jackson over een paar maanden in een nieuwe Shaft. Hieronder zie je de trailer en de eerste poster met daarop de drie Shafts!

Roundtree is uiteraard de originele John Shaft I en Jackson is weer te zien als neef John Shaft II - in de trailer grappend de zwarte James Bond. Het is Usher die voor de eerste keer te zien is als een Shaft, namelijk John Shaft Jr. - de zoon van Shaft II. Samen gaan ze een moord onderzoeken.

Andere rollen zijn voor Regina Hall, Avan Jogia, Alexandra Shipp en Method Man. De misdaadfilm is geregisseerd door Tim Story, bekend van films als Ride Along en Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer.


Vanaf 14 juni draait de film - eerder bekend onder de titel Son of Shaft - in de Noord-Amerikaanse bioscoopzalen. Een Nederlandse verschijningsdatum is nog niet bekend. Check hieronder de poster.19 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

De misdaadfilm is geregisseerd door Tim Story, bekend van films als Ride Along en Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer.
Ondanks Richard Roundtree en One Eye Patch man heb ik niet veel vertrouwen in deze regisseur die voorheen matige films maakte.

John Wayne

Avatar

Ik ben dol op de Shaftfilms. Maar het lijkt wel of ze er dit keer een komedie van gemaakt hebben en zo te zien wordt het ook nog een flauwe komedie.

Renegade

Avatar

En toch...Wil deze zien

Maac

Avatar

Net de reacties uitgeschakeld door een discussie over racisme en dan wordt er zo'n kop boven dit artikel geplaatst.
Als het onderwerp niet bespreekbaar is, moet het misschien door de redactie niet meer worden aangewakkerd.

Master Of Films

Avatar

Maac "Net de reacties uitgeschakeld door een discussie over racisme en dan wordt er zo'n kop boven dit artikel geplaatst."
Het is maar dat je het vertelt, want ik heb na mijn laatste reactie niet eens meer de moeite genomen om daar verder op in te gaan. Sowieso was het voor mij al eenzijde zinloze discussie vol met bitternis en hypocritie aan het worden. Het was imho ook behoorlijk off topic aan het worden, omdat er maar 1 ding (wat niet relevant meer was) werd uitgedikt zonder enige nuance of context plaatsen. Spijtig dat er zo emotioneel werd gereageerd, terwijl je eigenlijk dingen met meer afstand moet gaan bekijken (zeker op internet waar interpertaties ver te zoeken is). Anyway dat stukje is afgesloten.
Nu over naar Shaft (want anders raakt het weer teveel off topic...toch?)

Maac

Avatar

^Ja helemaal mee eens hoor en het doet me verder ook niet veel, maar zonder aanleiding uitgemaakt worden voor racist is iets waar ik dan toch de verleiding niet kan weerstaan mezelf (en in dit geval ook jou en frietgezicht) te verdedigen.

Maar on topic: ik sla deze Shaft even over Smiley face

Geranimous

Avatar

Ik denk dat ik deze ook oversla. Hoewel er stiekem toch een paar momenten in de trailer zaten die voor een glimlach zorgden.

Heb ik een discussie over racisme gemist recentelijk? Jammer

Frietgezicht

Avatar

@ Maac, had dr niks van meegekregen maar dat is het probleem hier met dat er geen ‘laatste reacties’ vakkie ergens staat. Veel verdwijnt snel uit beeld.

Frietgezicht

Avatar

De vorige Shaft is een middelmatig filmpie die de moeite waard is door 2 fantastische badguys.

STYD

Avatar

Titel slaat echt nergens op. Hou het gewoon op “nieuwe trailer voor Shaft” . Hou het simpel en duidelijk. Dus omdat er een grapje over James bond wordt gemaakt gebruiken men dat gelijk als titel. Best jammer.

Altijd maar kleur verwerken in nieuwsberichten gaat nergens over. Wake up, het is 2019.

Film lijkt mij niet echt bioscoopwaardig.

Maac

Avatar

@Frietgezicht
Dat zou geen slechte feature zijn inderdaad, maar je hebt er in dit geval niets aan gemist.

Frietgezicht

Avatar

^ Die feature was er zelfs een paar jaar geleden voor de makeover van deze site. Dan gingen discussies wat langer door(als reacties niet uitgeschakeld werden)

Maac

Avatar

^Dat wist ik niet. Die verandering zal vast een bewuste keuze zijn geweest, maar geen flauw idee wat de achterliggende gedachte was.

Sunspot

Avatar

Oh ja, was het even vergeten, maar dit ga ik zeker zien, vond Shaft uit 2000 of zo wat minder, maar goed genoeg.

Heb die oudere film gezien en vind het echt cool dat ze er allemaal in zitten, alleen dat al Smiley face.

En uiteraard, de Mothaf*cking Samuel Jackson! Smiley face

Master Of Films

Avatar

Maac "^Ja helemaal mee eens hoor en het doet me verder ook niet veel, maar zonder aanleiding uitgemaakt worden voor racist is iets waar ik dan toch de verleiding niet kan weerstaan mezelf (en in dit geval ook jou en frietgezicht) te verdedigen."
Dank je wel dat je ons mee nam in je verdediging :D Gelukkig weten we bij wie het vandaan kwam, dus ik hecht daar zelf geen waarde aan deze ongefundeerde beschuldiging(en). Verder snapte ik ook niet dat er meerdere personen erbij te betrokken werden. Dan ben je toch gauw bezig aan het generaliseren over een (klein) groep mensen (die juist vrij verstandig zijn dat dan weer wel).

STYD "Film lijkt mij niet echt bioscoopwaardig."
Nou je het zegt. Scott Mendelson van Forbes besprak in zijn artikel "Shaft' Trailer Is High On Laughs, Low On Substance" dat deze Shaft film een Netflix distributie film is voor buiten de US.

The film will open in North American theaters via New Line and Warner Bros. on June 14 and go straight-to-Netflix in much of the world, so it probably won't add that much to the overall cumulative box office totals.


Ik heb Pathé gecheckt, maar daar staat Shaft 2019 niet tussen.

Goku32

Avatar

Hoeveel shaft films zijn er Eingelijk, want ik ken alleen die met Samuel Jackson en die film was gewoon een vermakelijke actie film

McKelly

Avatar

Hmm, heb genoten van de shaft film uit 2000, maar heb het gevoel bij deze trailer dat ik naar een slechte parodie oid zit te kijken. Shaft was bikkelhard met af en toe een sadistische grap, maar dit slaat nergens op. Zonde.

nieuwslaatste nieuws

meest populair