Meer 'Mad Max' op komst!?

Eindelijk lijkt er schot in de zaak te zitten.

Het gerucht gaat dat de motoren langzaam beginnent e draaien voor het vervolg op Mad Max: Fury Road. Een opvallend nieuwtje, want recent werd nog aangekondigd dat regisseur George Miller met Three Thousand Years of Longing aan de slag ging, een film die heel wat anders is dan een nieuw deel in de Mad Max-reeks.

Nadat Fury Road een enorme hit werd met maar liefst tien Oscar-nominaties en flink wat briljante actie, beloofde Miller dat hij minstens nog eens terug wilde keren naar de wereld van Mad Max. Dat zou The Wasteland worden, maar de afgelopen vier jaar is er niets gebeurd. Maar eindelijk lijkt er beweging in de zaak te zitten.

Toch wel!?
De problemen rond The Wasteland begonnen eigenlijk met het feit dat de opnames van Fury Road uiterst zwaar waren. Miller stak er een decennium in om de film te maken en dat was hem zwaar gevallen. De regisseur, die nu al in de zeventig is, liet toen weten eerst weer iets kleiners te willen maken, alvorens hij verder zou gaan met een actiefilm. Gerechtelijke problemen tussen Miller en Warner Bros. over de productiekosten, leidden tot verder uitstel.

Nu meldt Fandango's eindredacteur Erik Davis dat hij geluiden hoort over een eventueel nieuw Mad Max-vervolg. In hoeverre er iets aan de hand is, weten we niet, daar ging Davis dan weer niet op in. Wel weten we dat er twee scenario's voor nieuwe films rond Max en zijn wereld liggen: eentje rond Max (Tom Hardy) zelf en eentje rond Furiosa (Charlize Theron).



NieuwsFilm

meest populair