Synopsis, foto Avengers-team en regisseurs over Captain Marvel in 'Avengers: Endgame'

Brie Larsons Captain Marvel heeft haar zwakte.

Via een officiële synopsis voor Avengers: Endgame lezen we dat in de vierde Avengers-film het universum in puin ligt na de daden van de Mad Titan, Thanos. In de film moeten de Avengers met (nieuwe) bondgenoten zich nogmaals verenigen om de acties van Thanos ongedaan te maken en de orde eens en voor altijd te herstellen, ongeacht de gevolgen. Een van die bondgenoten is Brie Larsons Captain Marvel!

Als eerste hebben we een promo-foto van het originele Avengers-team in hun nieuwe outfits!

Bekijk de afbeelding
Regieduo Anthony en Joe Russo spraken met CinemaBlend over de super sterke superheldin en gaven aan hoe zij met haar omgaan. Als eerste Joe Russo:


"We maken ons altijd zorgen over de mate waarin we krachten geven aan personages, aangezien mensen zich spiegelen met de menselijkheid van deze personages, en dat ze niet perfect zijn. En de reden waarom we zo graag met Captain America werken, is dat hij niet perfect is en dat zijn hart zijn superkracht is. We zijn dus bewust van de gevaren van een te krachtig personage. We houden van gevoelige verhalen, dus... we hebben er een doordachte manier gevonden."

Kwetsbaarheden
Begin maart verschijnt Carol Danvers eerst in haar eigen film, Captain Marvel. Het lijkt erop dat er dan geen rem zit op haar superkrachten, al is dat wel een herkomstfilm. Ook broer Anthony Russo geeft tekst en uitleg:


"Als je krachtige personages hebt, moet je zoveel harder werken om hun kwetsbaarheden en complexiteiten te vinden. Dat niveau moet je hoog houden. [...] Als verhalenvertellers was dat een van de leukste dingen die we met deze personages hebben gedaan; erachter komen waar ze kwetsbaar zijn en dat ze niet allemaal krachtig zijn."

Overigens had Avengers: Infinity War ook enkele krachtige personages. De Russo's gaven Thor zijn eigen avontuur, Hulk werd niet losgelaten en Doctor Strange en Scarlet Witch waren uiteindelijk niet opgewassen tegen Thanos.

Vanaf 24 april zal Endgame laten zien hoe krachtig Brie zal zijn. Op 6 maart vliegt eerst haar Captain Marvel voorbij!



NieuwsFilm

meest populair